Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

???

Polecane posty

Gość gość

Byc może moje pytanie wyda wam Sie niedorzeczne ale: Od roku biorę tabletki anty, w grudniu dostałam kilkunastodniowego krwawienia. Poszłam do ginąc dostałam tabletki przeciwkrwotoczne wzięłam, krwawienie ustąpiło. Pojawił sie silny ból woreczka żółciowego iżołądka, wylądowałam na sorze dwa razy, robili mi USG i rożne badania no i nic ni stwierdzili. I ja mam teraz dylemat, czy jest możliwe żebym była w ciąży a oni tego nie zauważyli? Mysle o tej ciąży bo czuje jakby mi cos w tym brzuchu siedziało, przytyłam i mam wzięty brzuch. Ostatni seks miałam 3-4 miesiące temu i brałam wtedy tabletki anty(ale z tym rożnie bywa) i chłopak nie kończył we mnie( z tym tez rożnie bywa). W miedzy czasie byłam u ginekologa znowu miałam usg jajnikow(czy po nich gin może stwierdzić ciąże?). No i dzisiaj dostałam krwawienia ze strasznymi 'skrzepami' z kawałkami jakby mięsa. Głownie chodzi mi o to, czy możliwe jest zeby w szpitalu podczas robienia usg jamy brzusznej, i badania narządu rodnego tez w szpitalu i potem usg u ginekologa ciąża została przeoczona?