Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość36

Przekonać męża do zabawek

Polecane posty

Gość gość36

Namawiam męża abyśmy wypróbowali zabawki dla dorosłych ale z mizernym skutkiem. Mamy kajdanki i pejcz ( mały) ale nie widzę u męża chęci bawienia się nimi a ja chciałabym bawić się nie tylko tym. Jak przekonać męża i namówić go na takie zabawki aby nie zapominał, że żona to lubi

Gość gość
Nastepny zboczeniec zaklada temat jako kobieta. Won!!!

Gość gość
Nie każdy lubi a tak urozmaicone zycia intymne. Śmieszy mnie w ogóle takie przekonywanie. Albo mu się podoba albo nie. To co dla twojej fanaberii ma robic cos co mu się wcale nie podoba?

Gość gość
lipa . takto jest jak ludzie dobiora sie z róznym libido. u mnie jest tak samo. kupuje zonie rozne fajne zabawki, zauwazyłem ze kozysta z nich sporadycznie zeby nie było mi przykro. tak samo z bielizna erotyczna, nie lubi . zamast na miła romantyczna kolacje woli isc gdzies do piwiarni i posiedzeic nad chrzczonym piwem. po prodzie zrobiła sie z niej ostra kłoda. mysle ze dwa lata takiej zmuły i zwijam interes do jakiejs bardziej otwartej laluni. morałz tego taki ze uroda to nei wszystko.... bo moja zona jest naprawde sliczna szczupła zadbana laska, ale co z tego jak to kłoda.

Gość gość
Po porodzie większość to "kłody". Kobieta jest zaprogramowana tak ze jak zostanie latka to najważniejsze jest dziecko.

Gość gość
wez chlopie pisz ze slownikiem,bo masakra.sami analfabeci tutaj:-O

Gość gość
*jak zostanie matką

Gość gość
chcialabys zeby twoj maz przekonywal cie do czegos,czego nie chcesz robic?np trojat albo swingowanie?i co tez chetna bedziesz?

Gość gość
To bardzo dziwne, że mężczyznę trzeba namawiać do takich zabawek...no świat się kończy. Mojemu to nie trzeba nawet nic mówić. Zawsze cos ciekawego zamówimy w naszym ulubionym sklepie http://wzaufaniu.pl/.