Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość34446774311245789908755322

dziewczyny, co się właśnie dowiedziałam o grzybicy pochwy

Polecane posty

Gość gość34446774311245789908755322

..u niemieckiej ginekolożki: - stosowanie probiotykow dopochwowych podczas grzybicy tylko pogarsza sytuację, bo stają się one pożywką dla grzybów - więc "profilaktyczne" branie tego dopiero gdy coś zaczyna swędzieć przynosi odwrotny skutek - powrotem nawracających grzybic może być sucha skóra tam na dole, wystarczy specjalny krem nawilżający do okolic intymnych - bo tam na dole jest często wilgotno, a jak wiadomo (paradoksalnie) woda wysusza skórę (np oblizywanie ust je wysusza) Dodam że swoją diagnozą mnie zaskoczyła, bo wszędzie w internecie czytam o serowych upławach, których praktycznie nie miałam - tyle co wyleciało po tym probiotyku. Za to jak zobaczyłam wziernik który wyciągnęła, to faktycznie.. Dokładnie tak jakbym to sobie wyobrażała.. Więc wiele nowych rzeczy się dowiedziałam :D

Gość gość
Brednie Swedzenie to moze byc objaw alergii na srodki do higieny Uzywanie masci i kremow to nieporozumienie,po co uzywac chemii ? Im mniej nienaturalnych srodkow tam na dole tym zdrowsza naturalna flora bakteryjna Zadne perfumowNe zele, kremy czy dezodoranty nie wplywaja dobrze na zdrowie intymne