Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martin33e

Aptek Bytom

Polecane posty

Gość martin33e

Witajcie poszukuje dobrej apteki w Bytomiu, jaką polecacie?

Gość marett4
Sprawdź sobie Apteki Zdrowit - sam tylko tam realizuję recepty i kupuję jakieś witaminy. Po prostu wszystko jest wyraźnie tańsze - szczególnie w porównaniu z małymi aptekami, do tego nie było do tej pory takiej sytuacji, że nie mogłem zrealizować recepty, bo nie było leku w aptece. Wypowiadam się o aptece Zdrowit na ulicy Jainty 20, choć w innych jest zapewne podobnie.

Gość bergg
Tanich aptek w Bytomiu to ze świecą szukać. Ale jeśli już miałabym polecać jakąś to może Zdrowit na Jainty. Tutaj mi się udało ostatnio kilka dermokosmetyków kupić po promocji i rzeczywiście parę złotych w kieszeni zostało. Obsługa miła i zorientowana co do produktów i ich właściwości.

Gość tomsasz1987
Tanich aptek w Bytomiu to ze świecą szukać. Ale jeśli już miałabym polecać jakąś to może Zdrowit na Jainty. Tutaj mi się udało ostatnio kilka dermokosmetyków kupić po promocji i rzeczywiście parę złotych w kieszeni zostało. Obsługa miła i zorientowana co do produktów i ich właściwości.

Gość martatysss
Osobiście chodzę do Aptek Zdrowit - w przypadku Bytomia do tej na ulicy Jainty 20. Wszystko w porządku, cenowo naprawdę dobrze, do tego zawsze jak mam jakieś pytania, to miła farmaceutka wszystko wytłumaczy, nie mogę narzekać.

Gość marzennaa
Zajdź do Aptek Zdrowit - to jest sieć aptek, więc pod względem cenowym jest naprawdę przyjemnie. Do tego plus jest taki, że nigdy nie jest tak, że muszę czekać długi na leki - nie ma tak, że zamawiają, wszystko jest na miejscu. Osobiście chodzę w Bytomiu na ulicę Strzelców Bytomskich 250E, chociaż są jeszcze ich trzy inne apteki w mieście.