Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyga33

Apteka Czeladź

Polecane posty

Gość tyga33

Witajcie poszukuje dobrej apteki w Czeladzi, jaką polecacie?

Gość fenek44
Mogę przede wszystkim polecić Tobie aptekę Zdrowit - co jak co, ale na pewno będziesz zadowolony z cen, bo w Czeladzi ciężko o niższe ceny. Chodzi o aptekę na ul. Szpitalnej 11.

Gość kaross3344
Podoba mi się obsługa w aptece Zdrowit przy ulicy Szpitalnej. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym szła do nich po leki i żeby nie mieli czegoś. Świetne zaopatrzenie, a poza tym farmaceutka, która potrafi doradzić co do konkretnych preparatów.

Gość marlenaka7777
Hm, no na pewno twardy orzech do zgryzienia, żeby kupić tanio leki w Czeladzi. Ze swoich doświadczeń to mogę powiedzieć, że jedne tabletki taniej sprzedają w jednym sklepie, inne z kolei na drugim końcu miasta. Jakby tak chcieć oszczędzać to by trzeba było tak kursować między aptekami. Jeśli o mnie to chodzi to często kupuję rzeczy na serce i akurat te to mają w dobrej cenie w firmie Zdrowit (na ul. Szpitalnej).

Gość asada
Polecam Apteki Zdrowit - w Czeladzi znajduje się ona na ulicy Szpitalnej 11. Mogę przede wszystkim pochwalić tę aptekę za niskie ceny leków i innych produktów. A wiadomo, że portfele Polaków nie są generalnie zasobne...