Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny smutas 42

Dwa lata bez seksu.

Polecane posty

Gość Samotny smutas 42

Chodzę rozdrażniony i sfrustrowany,bo od dwóch lat nie uprawiałem seksu.Zawsze to robiłem z miłości i nic na to nie poradzę.Od dwóch lat jestem sam i zastanawiam się czy nie iść na d***** ale to wtedy było by pogwałceniem moich życiowych zasad.

Gość gość
Ja od 7 lat bez seksu ale jestem kobieta:)

Gość gość
Ile masz lat? Tak z ciekawosci pytam. A zasady masz prawidłowe, nie radzę decydowac sie na platny seks, to uwlacza godnosci ludzkiej. Bedziesz sie potem czul brudny i bedziesz mial koszmarnego kaca moralnego. Nie warto.

Gość gość
a jak jedzisz na recznym to Ci na frustracja nie mija

Gość Samotny smutas 42
Mam 40 lat.Masturbacja to nie to samo co bliskość kobiety którą się kocha.Właśnie wiem że czułbym się brudny po wizycie u d*****.

Gość gość
Uwierz mi, że gdybys poszedl na d********* to czulbyś sie bardzo zle. Sam sobie odpowiedz co jest gorsze. Moze postaraj sie poszukac kogos do zwiazku, kogos wartego zaufania i milosci. To jedyne rozwiazanie dla Ciebie.

Gość Samotny smutas 42
Nie chcę iść na d*****,a o nowy związek trudno jeżeli czuje się jeszcze coś do poprzedniczki.

Gość gość
A ja już 3 lata ale jestem kobieta więc nie mam aż takiego ciśnienia choć też tęsknię za przytuleniem się do męskiego ciała. Tylko, że tak po prawdzie to tęsknię za konkretnym ciałem i inne na mnie nie działają. Coś się we mnie zepsuło chyba.

Gość gość
Moje 29 lat bez seksu in your face.

Gość gość
zapomnij o byłej i się zakochaj to odżyjesz,a jak będziesz tkwił w czymś bez szans na realizacje to jak samobójstwo dla desperatów,jak ktoś Cię nie chce to się odchodzi i nie odwraca za siebie

Gość Samotny smutas 42
Właśnie w tym problem,że tęsknie za nią,za przeszłością która nie wróci choć robię wszystko aby wróciła.Tęsknię za wspólnie spędzonymi chwilami.Dlatego powoli umieram wewnętrznie.Jednak wiem,że ona ma już innego i planują ślub.