Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego od

Polecane posty

Gość gość

Faceta który chce zmienić swoje kobietę chocby to był "tylko " kolor włosów :) zgodzicie się z tym? Dla mnie to jest nie do przeskoczenia, zerwalabym z takim facetem nawet jeżeli wiele by nas łączyło

Gość gość
Facetów którzy narzucają kobietom jakiś styl jest niewielu, za to każda kobieta próbuje na siłę zmieniać faceta... dlatego szybko was rzucamy, bo jak sama napisałaś to jest nie do przeskoczenia.

Gość gośćgość
Gość 13 48 - dokładnie.

Gość gość
Gość 13 48 potwierdzam. Sama prawda.

Gość gość
Analogia do równouprawnienia. Jak kobieta wchodzi w świat mężczyzny to nie robimy z tego HALO. W sytuacji odwrotnej już tak fajnie nie jest.

Gość gość
Nie znam żadnego facet który starałby się narzucić jakiś styl swojej dziewczynie, czy próbował ją zmieniać, nie znam też żadnej dziewczyny która nie próbowałaby zmienić swojego chłopaka.

Gość gość
To znaczy że nie akceptuje do końca tej osoby.

Gość gość
U nas było odwrotnie. To ja akceptowalne go bezwarunkowo, chciałam tylko tyle, żeby po prostu był, a nie był moim ideałem, jednak pokochałam go i nie uwieraly mnie jego wady. Za to z jego strony ciągle coś. Najpierw sugestie a potem wręcz mi narzucal ze mam się upodobnic do jego ideału kobiety. Było mi przykro i rzuciłam w cholerę.