Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serio to takie beznadziejne menu dla gosci? powiedzcie..

Polecane posty

Gość gość

Dzisaj na 15 maja przyjsc znajomi z synem. Znamy sie bardzo dlugo i sie lubimy. Zaprosilam ich na obiad, dawno sie juz nie widzielismy. Moja siostra byla dzisiaj u mnie, jak szykowalam jedzenie. Orzekla,ze menu beznadziejne i w zyciu by takiego nie podala. Serwuje rosol z indyka, potem ziemniaki pieczone w ziolach, do tego zawijasy z piersi kurczaka i szynki parmenskiej i salata. Na deser chlodzony koktajl na gesto z truskawek, banana i serka mascarpone... polotu moze nie ma,ale chyba wstydu nie ma? Bo juz sie sama zaczelam zastanawiac.. siostra twierdzi.ze zapraszajac gosci, powinnnam sie bardziej postarac,a nie na odwal..

Gość gość
Menu jest ok, nawet bardziej niż ok, Twoja siostra przesadza... dziwna swoją droga :/ Ja bym się ucieszyła, a znana jestem z tego że wybrzydzam. Nie martw się, smaczne będzie :)

Gość gość
Bardzo dobry obiad. Klasyczny, syty, smaczny posilek. Osobiście wole zjeść tradycyjny obiad i mieć pełny żołądek, niż łyknąć 4 krewetki i udawać, że jestem "światowa". Dzieci też pewnie chętnie zjedzą, bo najczęściej lubią rosół. Smacznego.

Gość gość
Menu jak najbardziej ok. Przecież to twoi znajomi z którymi długo się znasz a nie angielska królowa zeby Bóg wie co przygotowywać :)

Gość gość
Bardzo spoko menu. A co na by podała?

Gość gość
Menu bardzo fajne. Wyglada na to, ze siostra zazdrosna. Moze tez liczy na darmowy obiad? :D

Gość gość
Mmmmmm...pychota....kurde ale mi narobiłaś apetytu. A ja siedzę w robocie i przegryzam talarki z lajkonika:(

Gość gość
Siostra twierdzi ze powinnam podac jakas zupe krem z lososiem np. Potem prawdziwe risotto,a na deser koniecznie pieczone przeze mbie ciasto. Bo moj obiad jest zwykly i bez polotu. I ze nie wlozylam w niego w ogole pracy,a o wstyd. Syn znajonych ma 6 lat, moj ma 5. Wiec chcialam,zeby oni tez zjedli bez grymasow

Gość gość
To menu siostry to dopiero kicha. Ja np nienawidze lososia tego posmaku ,a ten krem z niego to bardziej deser niz normalny obiad polski. Twoje menu bardzo smaczne,goscie beda zadowoleni na pewno.

Gość gość
Teraz tak sobie myślę, ze ona jest zlosliwa wobec mnie. Zawsze cos jej nie pasuje, cokolowiek bym nie zrobila,wiec problem nie tkwi w moim menu,a caloksztalcie

Gość gość
w sumie to troche bezczelna, ja sobie nie wyobrazam zagladac komus nawet siostrze w gary i komentowac :) menu super wcinam pomidorowe a chetnie bm sie do ciebie wbila na te zawijasy :D milego obiadkowania

Gość gość
A twoja siostra czym ciebie podejmuje jak ty ją odwiedzasz

Gość gość
Moje dzieci by już zjadły ze zmakiem, bo akurat nie lubią ani łososia, ani wieprzowiny.Niech siostra nie wydziwa, całkiem normalny dobry obiad, olej jej gadanie.

Gość gość
Goscie zadowolen, dzieciaki najedzonea najlepszy okazal sie deser :)

Gość gość
Jak zrobilas ten deser? Brzmi pysznie!