Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża z chłopcem

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Mam pytanie odnośnie sposobów na zajajście w ciąze i żeby urodził się chłopiec. Wiem że to bzdura, ale może jednak któraś z Was próbowała jakiś sposobów i się dało : ) ? Czytałam troche w internecie z czystej ciekawości i są czasem same bzdurki. Co wy na ten temat sądzicie? : )

Gość gość
Kochaliśmy się w pozycji na pieska i w dniu owulacji i jest chłopak , ale to nie bylo zamierzone. Po prostu pozniej tak sobie to przeanalizowalam, ponieważ za drugim razem tez chcielismy syna ;) i tez sie udalo

Gość gość
Jeśli będziecie uprawiać seks dokładnie w dniu owulacji, to szanse, że będzie chłopak, są naprawdę duże. Tylko to oznacza, że na kilka dni przed owulacją trzeba się powstrzymać, dopiero w dzień owulacji. Plemniki z "męskim ładunkiem" są szybsze, ale żyją krócej. Jeśli zostaną wstrzyknięte w momencie owulacji, prawdopodobnie jeden z nich dotrze do celu szybciej niż "żeński plemnik".

Gość gość
ciąża Z CHŁOPCEM? Jesteś w ciąży z chłopcem? pójdziesz siedzieć za pedofilie :D:D:D:D:D:D: ps.s. naucz sie mowic poprawnie

Gość gość
Dokładnie... gościu powyżej Ten temat można różnie interpretować...

Gość gość
HaHA powyżej ale wy macie skojarzenia !! A jak już to po 15 urodzinach nadal jest chłopiec i może mieć potomstwo bez ingerencji KK .Pod warunkiem że mmausia też ma pow. 15...