Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ędward

Ale mnie dziś n*******la łeb

Polecane posty

Gość gość
Equard namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona namysłów jest fajnym miastem

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
ędward ącki?

Gość gość
W Namysłowie ędward jest browar namysłów znane piwa z tego browaru to namysłów pils zamkowe kuflowe złoty denar rycerskie

Znam te piwo bo je chleje.żadna rewelacja.jak wchodziło kilka lat temu na rynek to było git. Teraz totalna chujnia.

Ja bym se kode strzelil moj kumpel co sam dragi robi mowil ze w jednej aptece jest chyba 50 sztuk tabsow z kodeina phosphate za grosxe. Zaryzykowalbym z braniem konskiej dawki :classic_cool:

Ścierwo z pseudoefedryną.żryło mi banie.ale już skończyłem z tym .teraz co innego łykam:p

Ostatnio jak znalazlem tabletki w kuchni przeciwbolowe z kodeinka to strzelilem 5 w sumie 150mg, ekstraktu nie robilem. Muzy sie pieknie sluchalo i czulem sie trzezwy, ale to nie byla konska dawka. Chce ostatecznie walnac 300mg kody zekstraktowanej i zakonczyc kode bo sie uzaleznie. Slyszalem ze przez lsd muzy sie slucha jak kosmos, nie mialem jeszcze normalnej okazji zazyc, mimo ze ziomek nosi ze soba w portfelu xD

Ja w ogole mam najlepsze dojscie do psychodelikow i stymulantow w miescie, od reki