Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz jest więcej starych panien niż dawniej

Polecane posty

Gość gość
170 cm przy 68 kg wagi. x to spoko,przecież

Gość gość
Dlaczego? Wydaje mi się ze w d....się damesom przewrocilo i juz fajny facet ale z mniejszą kasa to do ostrzału. przykro mi, ale jesteś głupi bo wypowiadasz się na tematy, o których nie masz pojęcia- tzn. wydaje ci się ze coś wiesz, ale to bzdura. Są badania i to bardzo dobrze udokumentowane, ze w każdym czasie i 200 lat temu i 100 i 50 i teraz grupa osób , które nie wchodzą w związki z różnych przyczyn jest w miarę stał i sięga do 30 % społeczeństwa. I co ciekawe to właśnie w przeszłości często osoby te były samotne bo ich niski status majątkowy powodował ze nie były atrakcyjne na rynku matrymonialnym- brak posagu, niski posag u kobiet, za małe zarobki mężczyzny. Poza tym choroby i wady fizyczne, brak urody niepopartej majątkiem, brak mężczyzn po powstaniach, wojnach itp Wczesna umieralność mężczyzn.Ale żeby to wiedzieć to trzeba coś czytać chłopcze

Gość gość
ja mam 160 cm i dla mnie facet 170 to ideał, wyższy ode mnie, a nie za wysoki - za duża róznica wzrostu nawet przy całowaniu i w łozku przeszkadza

Gość gość
ja też mam 160 cm i facet 170 lub trochę więcej jest ok ..do wypowiedzi powyżej,należy dodać,że nie tylko status majątkowy i społeczny,czy brak urody(choć nie takie maszkarony są w związkach) jest przyczyną,ze ktoś żyje "wolna",bywa,że to jest kogoś świadomy wybór albo po prostu ktoś zakochał się bez wzajemności,i nie chce być z nim innym,,,już

Gość gość
*"wolno"

Gość gość
Teraz jak macie 30 lat to wolne z wyboru I byle g... Nie chcecie jak wam 40 stuknie to placz I lamet bedzie. Ciotka mojego m tak twietdzila ze ma czas ze Szkola studia Praca I zabawa a teraz dzwoni co drugi dzien I sie uzala ze taka beznadziejna ze samotna ze zaden chlop jej nie chce. Pisze chlop Bo ona lata po portalach randkowych I probuje sie z roznymi typkami umawiac nawet tymi ktorym sloma z butow wystaje I Nic

Gość gość
11:03 bo na szukanie faceta czas już był i niestety jak zaczyna szukać po 30tce to niech na cuda nie liczy

Gość baby pany
Moja sąsiadka, stara panna 56 lat Przemiła, modnie ubrana i uczesana babeczka z nienaganną figurą. Prowadzi chór miejski, teatr młodzieżowy z wykształcenia jest muzykiem oraz reżyserem teatralnym. Ma najlepsze auto na osiedlu. Gra absolutnie na wszystkich instrumentach, sama chodziłam do niej na korki z pianina jak mi nie szło w szkole muzycznej, dużo pracuje, pełno ludzi jest ciągle u niej. Ma stałego faceta z którym widuje się kilka razy w miesiącu, także stary kawaler ale generalnie każde ma swoje życie. Ich wybór skoro są szczęśliwi. Bardziej zgorzkniałe są te wszystkie "szczęśliwe" mężatki które płaczą, że teraz tyyyyyle starych panien ;)

Gość gość
Teraz to kazdy facet chce chodzic z panna po 10 lat nie dajac nic w zamian :D jak panna nie wyszła za maź do 30stki to po już trochę głupio, panna młoda ze zmarszczkami hehe co to za stwór, lepiej zostać stara panna i brać to, co najlepsze od tych wiecznie wolnych chłopaków

Gość gość
Mam 32 lata i nigdy nie chciałam wyjść za mąż ani tworzyć z facetem ścisłej pary ze wspólnym mieszkaniem i budżetem. Nigdy nie chciałam też mieć dzieci. Mam mężczyznę z którym sie spotykam od 4 lat, który to akceptuje i fajnie razem spędzać czas ale muszę mieć swoją przestrzeń, z której nie muszę się nikomu tłumaczyć, w której mogę pobyć sama, do której nikt nic nie ma. Zapraszam kogo chcę i kiedy chcę, wracam kiedy chcę i wychodzę kiedy chcę. Zero wyrzutów sumienia czy obowiązków domowo-rodzinnych. Nie będę na siłę zakładała rodziny, bo koleżanki założyły, bo babcia by chciała i żeby pani Jadzia z warzywniaka nie gadała. Skoro tego nie czuję to chyba lepiej, że nie robię nic na siłę i żyję tak jak chcę.

Gość gość
do pani wyżej musisz mieć strasznie smutne i puste życie :o współczuję