Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutnychlopak

Czemu tacy ludzie jak ja żyją

Polecane posty

To ty powinieneś znać odpowiedź na to pytanie, to ty powinieneś obrać sobie cel w życiu do którego będziesz dążył, nikt za ciebie tego nie zrobi, tak samo jak będziesz się użalał nad sobą przez cały czas to myślisz że ktoś się tobą zainteresuje? Ewentualnie zeby pomóc ale z pewnością nie po to żeby z tobą być, zastanów się, po co kobieta miałaby mieć takiego smutasa i taka ciapę? Otrząśnij się chłopie, znajdź sobie jakieś zainteresowanie. Najwyższa pora wziąć się za siebie i coś z sobą zrobić, obudzisz się kiedyś z ręką w nocniku to wtedy będzie płacz i lament. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

ale czy moje dotychczasowe życie nie jest dużą przeszkodą? kto by chciał się wiązać z kimś z taką przeszłością?!

Po prostu nie mam sił aby walczyć, zawsze jak próbowałem to dostawałem jeszcze większego kopa od życia. Narazie prowadzę takie życie bo nie mam innego, piszę tutaj bo tylko na tym forum mam okazję mięć "kontakt" z ludźmi

Masz 21 lat z tego co widzę, więc musisz pracować albo się uczyć. Jeżeli nie robisz żadnej z tych rzeczy to nie ma innej opcji jak to zmienić, najlepiej od teraz. Masz w ogóle cel do którego chcesz dążyć?

Coś tam niby studiuje ale idzie mi mega słabo, i nic z tego nie umiem :( Nie wiem co będę robić w życiu, wszystko mi przysłania myśl czy kiedyś będę miał dziewczynę czy nie, nie potrafie normalnie przez to myśleć

Gość gość
Pogódź się z tym że to życie ci nie wyszło. Bo to nie jest tak że każdy jest zdrowy, piękny i bogaty. Są również tacy jak ty.

No to jaki ma sens studiowanie tego co cię nie interesuje i czego nie potrafisz? Jest ciężko bo nie chce ci się uczyć czy te studia nie są związane z twoją mocną stroną? Uwierz mi, bez podstaw to ty dziewczyny nie znajdziesz, a jak się ogarniesz i weźmiesz w garść to będzie całkiem inaczej. Zastanów się jak ty się zachowujesz, dlaczego w obecnej chwili miałby ktoś z tobą być, po co ma się tobą interesować jakaś dziewczyna skoro możesz się zabić w każdej chwili.

szczerzę jak tak się zastanowie to nie mam żadnej dobrej strony i w niczym nie jestem dobry, w ogołe nie mam żadnych zalet, same wady. I jeszcze mój wygłąd 2/10 bardzo mi przeszkadza

Gość gość
Nie zmienisz swojego przeznaczenia. Takie gadanie o wzięściu się w garść nic nie da. Jesteś taki jaki jesteś bo widocznie tak ma być.

Gość gość
Moj maz gdy zaczelismy sie spotykac mial 29 lat, wczesniej nie mial zadnej kobiety na powaznie. DLa kazdego jest szansa. Ogarnij sie.

Gość gość
do gościa 19.37: Powiadamiam policję... znajdą cię po IP

Gość gość
smutnychlopak Ty sobie chyba zarty robisz!!! to powod do dumy byc w tym wieku prawiczkiem, chcialabym miec chlopaka prawiczka tylko ze jestem od Ciebie o wile starsza, i skoro dla Ciebie to problem byc w tym wieku prawiczkiem to co ja mam powiedziec bedac 30latka, ktora mialam 1 faceta i to w wieku 20 lat ?!!! od tamtej pory czekam na kogos normalnego :)

Gość gość
gość 19.37: A czemu ty nie chcesz być "szczęsliwy" i jeszcze żyjesz? już dawno powinienes się powiesić zamiast namawiać do tego innych...

nie, to nie jest normalne w tym wieku nigdy nie mieć nikogo, wszystkich których znam mieli już dziewczyny i sex, a ja z przypadkową osobą lub z prostytutką bym nie umiał i nie chciał a że na dziewczynę nie mogę liczyć to będę prawiczkiem do końca życia

Gość
Smutnychlopak dziś nie pisz tak! :o

Gość
studiujesz, masz dopiero 21 lat!:P W końcu kogoś znajdziesz.:):* i pewnie wcale nie jesteś jakiś "wybrakowany". Znałam takiego chłopaka- może nie tak skrajny przypadek i tez miał bardzo dziwny obraz siebie...

Gość gość
kto sie z niby z Ciebie smieje i skad to wiesz? wymysliles to sobie

Gość gość
ja mam 30lat nie mam faceta bo jestem brzydka i chuda i seksu tez nie mam, to ja sie powinnam martwic bo nie wiem czy kiedykolwiek kogos znajde, nie Ty, bo 21 lat to zycie sie zaczyna dopiero

Gość
Smutnychlopak dziś w życiu realnym sie z ciebie śmieją??? Może dlatego ze tak sie zachowujesz. Ludzie nie lubią przestraszonych, przesadnie cichych osób. To znaczy normalnym to nie wadzi, ale zakompleksionym albo takim którzy lubią sie na kimś wyżywać tak-szukają kozła ofiarnego..:O

Tak w życiu realnym, w czasach szkoły byłem prześladowany, niektórzy jeszcze to pamiętają i nadal się ze mnie nabiją, jestem przez to spalony w swojej miejscowości

Gość gość
smutnychloapak skad jestes? moze chcialbys mnie poznac? :)

Gość
Smutnychlopak dziś wiem co czujesz bo do mnie tez kiedyś przyczepił sie pewien psychol, który mnie prześladował. Widocznie miałeś pecha i trafiłeś na jakas grupkę degeneratów.:O I to nie z tobą jest coś nie tak tylko z nimi... Pochodzisz z malej miejscowosci? Dojeżdżasz gdzieś-bo pisałeś ze studiujesz...Dziennie czy zaocznie??

Gość gość
a masz gg? to ja dziewczyna z postow powyzej