Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor100

Orgazm po kilku(nastu) sekundach

Polecane posty

Gość bella  86
Sama nie wiem, sami tu goście, chyba ten sport Cię wyróżnił, robi się gorąco i bardzo przyjemnie oby tak dalej. :-) ;-)

Gość gość_od_meczu
Zapraszam na chatstep.com pokoj bella haslo bella86 Pisanie na zywo zdecydowanie ozywi masaz

Gość bella  86
Nie znam tego portalu, komunikatora. Nie wiem nawet co to jest .

Gość gość_od_meczu
Bez logowania. Wchodzisz, wpisujesz login, pokoj, haslo i tyle. Szybko i wygodnie.

Gość Ja pierdole co za patola x

O ja pierdole, co tu się odjebalo xddd

Jestem kurwa pewny, zee ten koleś to jakiś 15-sto latek, a laska to tak naprawdę facet po sześćdziesiątce myslalacy, że pisze z jakimiś łdnymi dziećmi, jestem kurwa pewny xdddddd

Gość erty

temat sprzed 2,5 roku, nie podniecaj sie : >

Gość dudekr

Temat stary ale problemy raczej aktualne. Sam równiez mam taki problem. Jak jestem podniecony to potrafię dojść w dwa ruchy. Zdarzyło się, że wkładałem w dziewczynę i już konczyłem. Trochę lepiej jest jak się masturbuję wcześniej albo w gumie. Ale ten drugi raz nie jest już taki przyjemny. Poza tym w gumie ma się gorsze odczucia. Dziewczyna bierze obecnie tabletki anty a moim zdaniem nie ma sensu truć się tabletkami jak się używa gumek. Wolałbym bez gumek ale nie wychodzi I ćwiczyłem ale co z tego jak się podniecę znowu szybciej kończę. Ogólnie laskę mam wyrozumiałą ale już kilka razy mówiła mi że chciałaby abym mocniej ją wygrzmocił ale nie wychodzi. 

Gość Gustafff

A chusteczek orgasm control próbowałeś?

Gość dudekr

Nie, co to takiego? Ogólnie zastanawiałem się nad tabletkami kiedyś ale nie wiem czy chce coś takiego brać...

Gość gustafff

Nikt Ci nie kaze brać tabletek ale chusteczek warto jest w takiej sytuacji spróbować. Najbardziej wrażliwa na penisie jest żołądź. Chusteczka nasączona jest substancją, która lekko znieczula członek oraz sprawia, że żołądź traci swoją wrażliwość. U mnie się sprawdzilo. Uzywam na kilka minut przed stosunkiem, dzięki temu wszystko zdąży się odpowiednio wchłonąć. I nie znieczuli dziewczyny ( nie polecam startować do niej od razu po nałożeniu środka bo może i ją lekko znieczulic :P). Jesli chodzi o tabetki to są dwa rodzaje. Tabletki orgasm control z tej samej serii co chusteczki. Oraz priligy ale juz na receptę. Nie brałem jednak również.

Gość dudekr

To jest to może? https://intymnosc.pl/pl/przedwczesny-wytrysk/1565-oc-wipes-1szt-chusteczki-przedluzajace-stosunek-hit-2015.html

Gość gustaff

Tak, dokładnie,aczkolwiek nie opyla się trochę kupować sobie jedynie jednej tabletki bo wychodzi trochę drogo. Bardziej opłaca się kupić sobie w wielopaku. A na dłuższą metę to możesz jeszcze zastanowić się nad sprayem orgam control bo taki spray to już w ogóle wychodzi niedrogo.

Gość gość

z własnego doświadczenia mogę polecić orgasm off skutecznie opóźnia wytrysk!