Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się o Polskę...

Polecane posty

Gość gość

Tak! I to bardzo. Co teraz będzie? Mój kochany kraj tyle lat dręczony a teraz takie podziały!:( pocieszcie..

Gość gość
Polska zaczyna wreszcie wstawać z kolan, a ty się boisz? Nie przejmuj się, będzie dobrze :)

Gość Mario Candarelli
Polska jest tylko teoretycznie na mapie tej planety , jest zarys na mapie w formie granic Państwa natomiast Polacy o tej porze nocnej zasypiają po ciężkim dniu , są przepracowani i pierdzą z głodu !

Gość gość
Wstawać z kolan? I chociaż tak to wygląda boję się o Polskę, o Polaków ale o polaków też. Wydaje mi się że to początek czegoś tragicznego. Czemu Polacy stają się sobie wrogami czemu nie zależy im na wspólnym budowaniu niezależności, pokoju, żenada

Gość gość
modlisz sie za Kraj autorze/rko

Gość gość
Masz powody do niepokoju? przecież wojny nie ma!!!

Gość gość
tak leżę krzyżem na podłodze bo inaczej nie mogę aktualnie:P

Gość gość
a ja boje się o UE o Europę dopóki istnieje taka zakała jak Polska!przez nią się wszystko partaczy i rozwala. chcę żyć w demokracji i praworządności.

Gość gość
sama jestes zakala i to przez takych jak ty ten kraj cierpi!!

Gość gość
UE się nie boi da rade nawet z takimi jak ty!

Gość gość
wróżki pisały że będzie niebezpiecznie ale kto tam wie

Gość gość
dziś Polska jest tylko teoretycznie na mapie tej planety , jest zarys na mapie w formie granic Państwa i stąd mój niepokój! ale wróżkom mówię stanowcze NIE!

Gość gość
chcę żeby przestali wciąż rzucać kłody Polsce bo już i tak ją rozkradziono! nie będzie demokracji bez porozumienia!

Gość gość
Boję się o Polskę bo "gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta"a kto zaciera rączki w zamieszaniu ? wierzę w mądrość Polaków i czujność.

Gość Mario Candarelli
Petru - swetru i inni, którzy Polskę wykupili za grosze będą siebie poklepywać po plecach na zasadzie kumplostwa , sami stworzyli RWPG , czyli radę pomocy gospodarczej i kumplowskiej , popierajcie naszego Szeryfa Tuska i nim trzeba trzymać , patrząc na Tuska to mam wrażenie, że jego trzustka nie wytrzyma, nie wyrobi od tego chlaństwa i popierania Szeryfa , POsrańce zapomnieli o swoim narodzie i teraz to dokładnie widać i czuć , jedynie knują , jak dowalić PiS-owi , aby tylko dowalić i znaleźć punkt do dowalenia a Polaków nadal mają głęboko w duupie ! Jeszcze się rzucają POsrańcy razem z tym klakierem w PE Lewandowskim ale to są chwile policzone tych zdrajców Polski i Polaków i ten Lewandowski , Bieńkowska , Tusk nawet nie mają po co do Polski wracać , będą mieszkać w psiej budzie, gdy ich domy spalą się dokładnie !

Gość gość
Chlopcy prutyniowcy mają swój plan! niestety. Ta szopka w UE to ciekawa igraszka. Oj nie podoba mi się to!

Gość gość
dość ksenofobii, antysemityzmu!, nacjonalizmów wszelkich, homofobii i teraz jeszcze uchodzcofobii. precz z prawicowo-narodowymi odchyleniami Polski! niech żyje UE!

Gość gość
RWPG?? Rusia Wybrala Polsi Gielka Gielek Podzielil Wsystkich Równo Rusi Wsystko Polsi G_wno

Gość gość
A Trzmaj se z kim chcesz! Ja chce Poski wolnej i bezpiecznej. UE Tak ale nie dla niesprawiedliwości i niepokoju !

Gość Mario Candarelli
gdy 39 procent Polaków popiera swojego Prezydenta i popiera rząd Premier Sidło to nie są igraszki i zabawa w chowanego , natomiast po tej zabawie w PE to już POsrańce nie istnieją , zostało jeszcze kilku EUROparlamentażystów z PO , którzy się wściekają a oglądając Debatę na temat 'podeptania Polski w PE' , miałem wrażenie , że EUROPARLAMENTAŻYŚCI opuścili salę, poszli na kolację albo na zakupy , na swoim miejscu zostawili flagę POLSKI z poparciem dla POLSKI i nawet nie chcieli uczestniczyć w tym ZOO

Gość gość
Dobre kontakty z sąsiadami też nie zaszkodzą!

Gość gość
Bo to o to chodziło żeby tak pomyśleć, istnieją!!! i to"ZOO" też ma swoich tygrysów. Nie wolno Polsce o tym zapominać. by sie nie ziściło: "nowe przyslowie Polak sobie kupi ze i przed szkoda i po szkodzie...!:(

Gość gość
też oglądałem:P debate!

Gość gość
A jak na imię temu co tak się jątrzył na koniec i pytaniami zasypywał PBS, prawie się opluł i okulary zbił! Zacietrzewieniec!

Gość Mario Candarelli
PE oraz Makrela już nie mają pomysłu na zjednoczenie Europy a Europa mogła być silna gospodarczo , zabrakło jednak Makreli odwagi aby bronić Europę przed Tsunami migrantów z Afryki , sama sobie założyła stryczek na szyję a te 'KOTY' z PE nie wiedzą na temat Polski NIC , opierają się na danych bazowych zrobionych pod publikę i uważają, że każdy Polak śpi na forsie i podciera swoją duupę pieniędzmi , namawiam MSZ , zaproście tych z PE do Polski , niech zobaczą jak ludzie żyją i mieszkają w woj. lubelskim, świętokrzyskim , podlaskim , podkarpackim , na mazurach , w małopolsce , niech 'duupek' z PE pójdzie do polskiej rodziny i zapyta co dzisiaj jest na obiad to dostanie ziemniaki bryzgane z cebulą na obiad !

Gość gość
To bylo dobre że debata się odbyła! Teraz wiadomo kto jest kim!

Gość gość
TO FAKT! ZGADZAM SIĘ Z WPISEM POWYŻEJ!

Gość gość
POsrańce zapomnieli o swoim narodzie i teraz to dokładnie widać i czuć , jedynie knują , jak dowalić PiS-owi , aby tylko dowalić i znaleźć punkt do dowalenia a Polaków nadal mają głęboko w duupie ! Mam wielką nadzieję że nie wszyscy POwcy są zli t teżPolacy przecież:(