Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię JULIAN dla synka fajne czy raczej obciachowe?

Polecane posty

Gość gość

Imię Julian wybrałam dla synka, który niedługo przyjdzie na świat, jestem nim wrecz zauroczona. Problem w tym, że słyszę na około że jest zniewiesciale i synek może miec przykrosci z tego tytułu w szkole... Czy wy tez tak uważacie?

Gość gość
bardzo ładne imię ,mój tata tak miał na imię,teraz jestem w ciąży i jak bedzie chopak to będzie Juluś lub sylwek

Gość gość
Jak dorośnie to będzie się wstydzil tego imienia...

Gość Julian Król Królów
Julian to Julian!!!! Rządze bo jeztem królem wszystkich królów!!!! I gupie lemury niech spier..ą!!! Tylko Julian kochana, tylko Julian!!!!

Gość gość
Imię bardzo ładne, ale mi się fatalnie kojarzy. Jedyny Julek jakiego znam to alkoholik i menel totalny.

Gość
gość dziś kiedy moja siostra wymyślała imiona dla swojego dziecka gdy była w ciąży to ja pomyślałam ze chłopca nazwałabym własnie Julian ewentualnie Juliusz bo jest niby bardziej męskie-ale zdrobnienie i tak są te same.;) Wiec bardzo mi sie podoba...:P Chociaż jakby maz sie nie zgodził to wymyślałabym dalej np. podoba mi sie jeszcze Radosław.;):P A co sadzi twój maz o tym imieniu? :) To wam ma sie podobać, a nie ludziom. Juz nie przesadzajmy...przecież nie chcesz go nazwać np. Wacław albo Kris.:D:P

Gość gość
a dejże mu normalna imie jakieś brajan czy oliwierek a nie wymyślasz ,ehh

Gość gość
Julek. Bardzo ładne :D

Gość gość
Julek mi się dobrze kojarzy, z książki Jurgielewiczowej, Ten obcy. tam był taki wygadany Julek

Gość gość
Bohater bajki Zaplątani,dzieciaki ostatnio wiecznie oglądaja.Ekstra

Gość jagość
Moj syn ma w klasie dwoch Julianow i Juliusa w niemczech. Fajne to imie.

Gość gość
Piękne imię <3

Gość gość
W Niemczech bardzo popularne imię. W Polsce od kilku lat notuje się gigantyczny wzrost nadawania tego imienia. podobnie jak antek, Franek, stasiu, maksio, leos itp. Mnie się Julek bardzo podoba, ostatnio PZU stworzyło taką maskotkę "Julek pechulek";) jest wiele imion które nie są nadawane w top 10 a są fajne.

Gość gość
Julek może byc ale nie mogłaś wybrac normalniejszego. Potem dzieci maja przegwizdane. U mnie w klasie był Tobiasz i wszyscy wolali Tobi jak na psa,Toni podaj lape,Toni aport. Ludzie pomyślcie czasem.