Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

do kiedy trzeba rozliczyc pit ??

Polecane posty

Gość gość
z czego ty się chcesz rozliczać ? :D:D:D:D:D

Gość gość
do 30 czerwca

Zeznanie podatkowe złożyć należy do: 1 lutego 2016 r. : PIT-16A (karta) PIT-19A (duchowni) PIT-28 (ryczałt) 29 lutego 2016 r. : PIT-40 (za pracownika) PIT-40A (ZUS za świadczeniobiorcę) 2 maja 2016 r.: PIT-36 (działalność) PIT-36L (liniowy) PIT-37 (praca) PIT-38 (giełda) PIT-39 (nieruchomości)

Gość gość
Do czerwca....ale ja rozliczyłam się już szybko ponieważ szybko dostałam swój pit. Jak ktoś by był z okolic Raszyna to polecam biuro rachunkowe Delta.

Gość gość
Pewnie cie w uja zrobili, nie rejstrowali i nic nie odprowadzali tylko umowe podpisalas. Na czarno robilas inaczej pit11 juz bys miala

Gość gość
Wszystko jest bardzo proste, zerknijcie sami - http://pitprojekt.pl/ Rozliczenie PIT wymaga poświęcenia dosłownie kilku minut, bo to jedynie kwestia wprowadzenia najważniejszych danych i wszystko z miejsca macie ogarnięte.

Gość Tymoteusz1
Ja zawsze rozliczam się za pomocą różnych programów, bo w ten sposób jest o wiele prościej. Ostatnio miałem okazję sprawdzić PIT Format 2016 i mogę go Wam polecić. Co ważne, bez problemu wysyła on eDeklaracje przez internet, co jest zdecydowanie najprzyjemniejszą formą złożenia rozliczenia. Mam nadzieję, że pomogłem :)

Gość ToveLo2
do 2 maja bodajze masz czas . Ja miałam przysłany pit pod koniec lutego . na początku marca rozliczałam się za pomoca bardzo prostego programu Pitax . Wysłałam online deklaracje i zwrot dostałam w zeszłym tygodniu

Gość Paulina Dyk
też korzystałam z pitax , w sumie wiele razy , bo rozliczalam dla siebie ale tez dla innych osób. a deklaracje nalezy skladac do końca kwietnia choć w tym roku chyba termin został przedluzony , ale nie jestem pewna , najlepiej zajrzec do kalendarza;)