Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moda na siwe włosy!

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym ze siwe /szare wlosy są teraz na topie? https://www.google.pl/search?q=siwe+wlosy&client=ms-android-samsung&source=lnms&prmd=inv&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjk_LyruLnKAhUrnnIKHeGKCgYQ_AUIBygB&biw=360&bih=615&dpr=3#tbm=isch&q=szare+wlosy+&imgrc=TTwjReS59pt9WM%3A

Gość gość
okropne

Gość gość
Dlaczego ? Robie se pojutrze farba gołebi popiel Natura. Jeśli ktoś robi to dam rade! Trzymajcie max 20 min bo inaczej wyjdzie fiolet a kolor sam w sobie przez 20 min złapie :) moja koleżanka jest fryzjerka

Szczerze mówiąc jak dla mnie to dziwna "moda" co ma to dać? pozór wiedzy i doświadczenia? Potem wystaczy że dana osoba otworzy usta a już ten czar pryska i okazuje się, że chociaż na głowie siwe wlosy to pod kopułą nadal siedzi nastolatek któremu głupoty w głowie. No ale każdego kręci co innego, każdy może mieć inny pogląd na tak mało znaczące niuanse jak kolor włosów, więc ja tylko wyrażam swoją opinię i nie mam zamiaru nikogo przekonywac do swojej opinii

Gość gość
rihanna,kylie Jenner itd. Generalnie modne są bardzo chłodne odcienie jakichkolwiek kolorów.

Gość gość
Mloda dziewczyna w tym wyglada dziwnie a starsza babke postarzy. Mnie ostatnio fryxjerka zrobila szare i bylam bardzo nieszczesliwa przez dwa miesiace a teraz powrocilam do blond jasnego.