Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jemu chodzi? Rozszyfrowac faceta...

Polecane posty

Gość gość

Hej, mamy po 19 i 20 lat :) Mam kolegę Jacka. Spotykamy się tylko na uczelni, jesteśmy dla siebie znajomymi, rozmowy są bez żadnych podtekstów. Zartujemy itd. Odkładamy spotkanie poza uczelnią, on nie wychodzi z inicjatywą , a ja już nie chce się narzucać. Zauważyłam dziwna rzecz. On opowiada o innych kobietach, niektóre chwali z zachwytem, a kiedy ja wspomnę o innych milczy i widać że jest zły i zazdrosny ale stara się to ukryć. Oswiecil mnie inny znajomy, sama bym się nie domyslila. O co chodzi?

Gość gość
Chodzi o to, ze jesteście dziećmi. Teraz jest pora na naukę.

Gość gość
Dzieci trzeba uczyć tańca godowego :) a jak się uda, będzie miał kto nam produkować nowych obywateli płacących podatki na nasze emerytury :P Hej, mała. NIe narzucaj mu się. Ale możesz "niechcący" poprosić go o pomoc w czymś, bo ja wiem? w napisaniu referatui itp. Oczywiście powiedz, że nie chciałabyś zabierać czasu, bo pewnie ma dużo innych planów itd bla bla bla, i zaproś go do siebie w najbardziej dogodnym czasie (czyli wtedy kiedy będziesz sama), a jak się nie zgodzi to powiedz, że przecież luuuuz, możesz przyść do niego itd reszta wątpliwości o zazdrości i innych pieeeerdołach przestanie się liczyć :) dzięki, nie ma za co :P