Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sancia23081985

SYN KOLEZANKI :)

Polecane posty

Historia wyglada tak: jakis czas temu poznalam fajna kobiete kupujac u niej ciuchy w butiku jaks tak sie stalo ze dzis jest moja dobra kolezanka,nawet bardzo dobra. ja mieszkam w angli ona w polsce i co przyjazd zawsze ja odwiedzam, podczas ostatniego pobytu w polsce jakos tak sie zlozylo ze spedzilysmy se soba duzo czasu,wspolny wyjazd i wspolny wieczor przy drinku ja ona i jej rok mlodszy ode mnie syn,ale ze to byl srodek tygodna ona do pracy ja lot powrotny do uk nie siedzialysmy dlugo choc bardzo chcialysmy, zamowilam taksowke i jej syn mnie odprowadzil, przez to ze on mi sie od poczatku podobal ja jemu raczej tez nasze pozegnanie bardziej przypominalo pozegnanie dwojga bardzo sobie bliskich osob, przez cala droge do domu pisalismy smsy az w koncu zjawil sie u mnie w domu, postanowiliśmy podrinkowac dalej, robilo sie coraz fajniej i fajniej az stalo sie jak sie stalo. zadne z nas nie zaluje tego co sie stalo, ba nawet chcemy to kontynuowac,kochamy sie,chcemy byc razem tylko jak powiedzieć jej o tym??? dodam ze ona wie o tym ze on byl u mnie tej nocy,byla potwornie zla na nas ale jakims cudem kwiaty zalatwily sprawe teraz ona mimo tej sytuacji zaprosila mnie na swoje urodziny i planuje ze mna biznes a ja nie wiem co robic :( nie chce jej ranić ale tez nie zrezygnuje z milosci do niego........

Gość gość
tak to jest jak sie kumpluje z wapniakami :D

Gość gość
No chyba nie do konca rowna skoro nie spodobalo jej sie ,ze synek z Toba spal ?

Gość gość
To jest jej wiadomość do mnie po sytuacji. Hej Sandra , bardzo Cie polubilam ale nie podobalo mi sie to ze moj syn spedzil z Toba noc ! Wierze w to ze jestes na tyle inteligentna , ze mnie zrozumiesz . Jest to bardzo niezreczna sytuacja i w trojke mozemy sie zle z tym czuc . Nie fajna sytuacja i mysle ze bardziej jestes dorosla na kolezenstwo z moim synem niz ze mna . Zatem zostanmy znajomymi tak bedzie latwiej . Pozdrawiam

Gość gość
a ile masz lat i ile lat ma on?

ja 30 on 29 dzis zrobila mu awanture ze ma sie odpierdzielic ode mnie bo ja jestem jej kolezanka a wszystko przez to ze wspomnial ze moze by wyjechal do pracy do angli

Gość gość
Jakaś dziwna ta twoja znajoma.Nie rozumiem co jej tak przeszkadza w tym,że jesteś z jej synem. Gdybyś miała jakieś poważne plany związane z tym chłopakiem to zostałaby twoją teściową.A to byłaby jazda... Nie wiem, może pogadaj z nią szczerze jaki ma problem z wami.

Gość gość
No jej problem polega na tym jak sama powiedziała jemu cytuje "odp*****le sie od niej to moja koleżanka " przykre namyślając ze ważne jejstrone by jej syn był szczęśliwy

Gość gość
bo nikt jak matka wie najlepiej że synek jest nic nie warty, a skoro jesteś jej koleżanką to chce Cię przed nim uchronić. Pewnie mając te 29 nadal z nia mieszka..

Gość gość
oj biedna jesteś !!

Gość gość
Biedna może nie tylko nie wiem co zrobic

Gość gość
Może ona jest les i się jej podobasz

Gość gość
Hahaha o nie błagam

Gość gość
Wczoraj z nią rozmawiałam i ona mi tłumaczyła ze on musi sobie znaleść dziewczynę bez zobowiązań, ja próbowałam zmienić jej tok myślenia ze jego szczęście powinno być najważniejsze ale nie da rady nic jej przetłumaczyć

Gość gość
Dziewczyne bez zobowiązań? Dlaczego nie chce żeby syn sobie ułożył życie?

Gość gość
Chodzi jej o to ze mam 2 dzieci

Gość gość
Ona chce żeby ułożył sobie rzycie ale nie ze mną bo ja jestem jej koleżanka

Gość gość
Aaa, czyli nawet jak będziecie razem, to ona nie zaakceptuje tego związku.