Gość gość Napisano Styczeń 21, 2016 Jaki był wasz pierwszy własny samochód, który kupiliście po zdaniu prawka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2016 w 1997 był to nissan sentra z 1986, fajne autko, zaoszczędziłem wtedy kase przez ponad rok i kupiłem sam, frajda była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość św prZemysław Napisano Styczeń 21, 2016 škoda felicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 152 Napisano Styczeń 21, 2016 jaki samochód ? po chuuj mi samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość efie21 Napisano Styczeń 21, 2016 żeby mnie wozić tu i tam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2016 Toyota Yaris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość k Napisano Styczeń 21, 2016 Yugo, wspominam go z sentymentem. Brzydki jak noc ale skrętny i łatwy w naprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2016 peugeot 307 2003r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andaluzja1 0 Napisano Marzec 22, 2019 Już się mogę cieszyć swoim pierwszym autkiem. Nie mogłam się doczekać, kiedy wreszcie zdam prawko, bo planowałam od dawna zakup szybkiego 3-drzwiowego MINI w salonie MINI Bawaria Motors. Oczywiście nie przesadzam z tą szybką jazdą, ale wiem, że fajnie jest czasem trochę przycisnąć :) Posiada dużo niezwykłych funkcji w wyposażeniu i daje mi niesamowitą frajdę podczas podróżowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia Napisano Kwiecień 12, 2019 A ja poszłam trochę po bandzie, ale chyba z nowymi trendami, bo zamiast kupowania, wzięłam sobie auto w abonamencie - śliczną Renault Clio w białym kolorze z Master1. Zawsze chciałam taką mieć. Jako świeży kierowca musiałabym zapłacić krocie za ubezpieczenie, a tak mam wszystko w cenie miesięcznego abonamentu. Przez 2 lata mam spokój, a potem wymieniam na nowszy model. No i oczywiście nic mnie interesuje w kwestii napraw, itp. Tylko tankuje i jeżdżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KingaLoska Napisano Kwiecień 18, 2019 Ja się zdecydowałam na mazdę 3 - chciałam coś nie dużego, co sprawdzi się w mieście ale też jednak żwawego. No i tak jeździłam po salonach, pooglądałam, poszłam na jazdę próbną i w maździe Klimczak w Częstochowie się na ten model zdecydowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Kwiecień 28, 2019 Pierwszy samochód mam już za sobą, ale teraz marzy mi się coś lepszego. Może Porsche? Na pewno jakieś starsze. Wiem, że można taki samochód fajnie odrestaurować na przykład tutaj: http://aldamotorsport.pl/porsche-naprawa-serwis-renowacja/ . Może jeszcze w tym roku mi się uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2019 sprzedam opla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Lipiec 22, 2019 (edytowany) Edytowano Lipiec 22, 2019 przez Benk kod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Lipiec 22, 2019 (edytowany) :)) Edytowano Lipiec 22, 2019 przez Benk kodd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maluch Napisano Sierpień 13, 2019 Zdałem maturę i na czas studiów kupiłem sobie Opla Astrę z Master1.pl. Oni sprzedają auta po kontraktach leasingowych. Takie używki chyba są najlepsze. Dostałem pełną historię serwisową, auto było przez ostatnie 3 lata serwisowane w ASO i na 100% ma oryginalny przebieg. Poza tym auto super się sprawdza. No i oni w tym Master1 mają mnóstwo samochodów, więc pewnie każdy wybierze coś dla siebie. Ogólnie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Valia Napisano Wrzesień 4, 2019 Mój pierwszy to był korando III rodziców, bardzo przyjemnie się nim jeździło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamyk Napisano Wrzesień 18, 2019 Tu już chyba ktoś napisał. Moje pierwsze auto też jest z Master1. Tylko, że ja wziąłem je sobie w abonamencie na rok. To jest mega fajna opcja, bo zawsze chciałem mieć możliwość częstej wymiany samochodów na nowsze. I teraz pojeżdżę sobie przez rok małym Fiatem 500, bo zawsze mi się podobało, a w kolejnym roku wezmę coś większego. No i dobre jest to, że nie interesują mnie żadne dodatkowe opłaty, nawet ubezpieczenie. Płacę tylko co miesiąc abonament (570 zł) i nic więcej, oprócz paliwa, mnie nie interesuje. Dla mnie to bardzo spoko opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gananak Napisano Wrzesień 20, 2019 Pierwszy jaki kupiłem za własne pieniądze to yaris II z silnikiem 1.4 d-4d. Lepiej nie mogłem trafić. Nie wymagał kosztownych napraw a do tego spalał niecałe 5l ropy. Jakbym nie potrzebował większego wozu to bym chyba nigdy go nie sprzedał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RenataBe 0 Napisano Październik 11, 2019 Pytanie jakie warto sobie zadac to czy wybrac samochod nowy czy uzywany. Ile osob, tyle bedzie opinii na ten temat. Patrzac na to co sie dzieje na rynku to nawet ze sredniej polki samochody potrafia byc niezawodne przez dlugie lata. Zawsze jednak lepiej miec gwarancje przy zakupie czegos z salonu i spac spokojnie. Nie brakuje mozliwosci finansowania poniewaz co raz wiecej marek takich jak Renault https://www.renaultfinansowanie.pl/ - ma w swojej ofercie atrakcyjne warunki. Wezcie to pod uwage gdy nastepnym razem staniecie przed tym trudnym wyborem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eryk Napisano Grudzień 8, 2019 Jeżeli potrzebna byłaby regeneracja sprzęgła polecam firmę Avanti z Kielc. Wykonają ją szybko i profesjonalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anhelikkka22 Napisano Styczeń 15, 2020 Moim pierwszym autem było Mini, kupiłam je w salonie Bawaria Motors Mini w Jankach, bardzo dobre wspominam to jak mi się nim jeździło. Salon ten miał dobrą obsługę i fajną ofertę, akurat była wyprzedaż więc może do nich zajrzyjcie i sprawdźcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betiska 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Leasing jest super wyborem. Prócz oczywiście leasingu dla firm jest także możliwosć wzięcia leasing konsumencki, jakbyś nie miał przedsiębiorstwa. Oczywiście nie jest to tak samo opłacalne ale wciąż warunki są podobne. A poza tym polecam sprawdzić co Toyota banku oferuje przy współpracy, jest to dobry bank kierowcy i stabilny przede wszytskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yustynka 0 Napisano Maj 11, 2023 seicento Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paramonta 0 Napisano Maj 12, 2023 (edytowany) Edytowano Maj 12, 2023 przez paramonta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach