Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wywiadówka

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem , każda wywiadówka konczy się u mnie depresją i to nie z winy dziecka tylko mojej, Dziecko dobrze się uczy , ale ja nie potrafię nic mądrego powiedzieć , Rodzice się wypowiadają a ja siedzę cicho i się modle żeby się mnie nic nie spytała. już zauważyłam że zaczyna mnie lekceważyć , każde dziecko wymineniła tylko moje omineła .Już sobie obiecałam , że nie będe chodzić , ale jak nie chodzić, co ja mam zrobić , czy to się leczy czy też ktoś tak ma

Gość gość
Ja mam dzisiaj wywiadowke,po niemiecku :o to dopiero porażka bo rozumieć to jeszcze nie taki problem ,ale z wymową mam problem :( więc jak widzisz są tacy co maja gorzej :p Zastosuj chromoterapie,ubierz coś niebieskiego.

Gość gość
Łyknij się ćwiartke to ci stres przejdzie. A tak na serio czym ty sie przejmujesz? Przeważnie rodzice siedzą i słuchają co ma nauczyciel do powiedzenia. Jak jakiś rodzic ma zastrzeżenie to mówi o tym. Jeśli nie chce na forum klasy to czeka aż się zebranie skończy i idzie porozmawiać na osobności. Ja często sie nie udzielam na zebraniach bo nie mam potrzeby no chyba że jakieś skargi były na moją córkę to wtedy sobie to wyjaśniam i chce sie dowiedzieć jak najwięcej szczegółów. Ale żeby od razu w depresje popadać? Za bardzo sie wszystkim przejmujesz.

Gość gość
dziękuje i poczytam o chromoterapi pomimo wszystko ty masz łatwiej bo masz prawo nie rozumiec, i nic się nie odzywawać a u nas wszyscy coś mówią tylko ja siedze cicho

Gość gość
Spoko, ja mam dzisiaj dwie i to na zakładkę, nie wiem, jak się rozerwać :O W dodatku przede mną egzamin szóstoklasisty i egzaminy gimnazjalne wiosną, to jest jazda.

Gość gość
tylko ja na każdej wywiadówce czuje się taka głupia , nie umiejąca się wysławiać to jest straszne, kilka dni jestem zdołowana.Zawsze miałam problem z mówieniem w dużym gronie , wydaje mi się że wynikan to z tego że mam niskiee poczucie wartości , wszystko analizuje , nawet jak byłam u teściów na wigilii to przez kilka dni nie spałam , a nie jestem taka młoda , kiedy minie mi przejmowanie się wszystkim. A zachowanie nauczycielki też uważam za nie właściwe,patrzy na mnie jakbym była z innej planety , w ogóle mnie nie uważa

Gość gość
A myślisz że ktoś na to zwraca uwage że nic nie mówisz? Siedź i notuj jak coś ważnego będzie. Reszta niech cie nie obchodzi. Za dużo filozofujesz.

Gość gość
masz racje , musze dać sobie spokój