Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staniki BEZ SENSU

Polecane posty

Gość gość
13.56 Ty swintucho!!! ;-)

Gość gość
Trzeba przecież czerpać z życia jakąś radość :) a tak sa serio to lubię chodzić bez, a szwagier lubi jak kobiety chodzą bez, czego nie robi jego własna żona

Gość gość
Pisałam chyba o 13:18... I tak jak wcześniej.. należy dobrać nie tylko odpowiedni rozmiar (obwód +miseczka), ale też fason.. ja na przykład nie mogę mieć takich staników (ze względu na asymetrię), które na dole piersi mają jakiś tam materiał, a od góry są z koronki.. wtedy piersi nie będą dobrze wyglądały i leżały.. a co do stanika.. to oczyświście, że noszę go cały czas.. nienawidzę chodzić bez stanika.. koszmar po prostu.. co do rozmiaru.. pół roku temu miałam 70E lub 70F, w zależności od modelu stanika, teraz mam 75E... niestety mam na stanie tylko jeden stanik.. i czekam z niecierpliwością na znak od tej kobitki, która je sprzedaje, żebym mogła kupić następny.. oczywiście mam kilka staników starych, ale w złych rozmiarach

Gość gość
To prawda, nie ma co kupować staników w takich miejscach :/ Nie wiem dla kogo je szyją, ale na pewno nie dla kobiet! Wypróbuj firmę Alles, ja od jakiegoś czasu tam kupuję, mam dość duży biust i wszystko ładnie pasuje.

Gość Dk98
ja mam 70e lub 70f i zawsze znajdę stanik dla siebie który mi pasuję :) www.ekubas.pl

Gość gość
Przed ciaza nosilam rozm. 65D i na swoja posture mala i szczupla piersi byly dosc wydatne. W ciazy zaczelam nosic 75G, jakis czas po porodzie 70F, ale sama dobieralam rozmiary. Najlepsze byly miny sprzedawczyn w zwyklych odziezowkach, gdzie byla tez bielizna z miseczkami do D a ja pytalam o F. Oczywiscie wszystkie zawsze byly przekonane, ze ich D. bedzie na mnie dobre. To moj maz raz sie zasmial, ze chyba na kolana sobie zaloze. Przed wakacjami poszlam do porzadnego sklepu z bielizna i tam pani dobrala mi rozmiar 65G. Fakt, zaplacilam nie 60 zl jak wczesniej w tanszych sklepach, gdzie sama sobie dobieralam rozmiar, a prawie 150. I rowniez pani nie wciskala, patrzyla, sprawdzalA i tez tylko jeden biustonosz znalazlysmy idealny. Teraz jestem w polowie ciazy, znow mi piersi rosna, pojechalam do tego sklepu i pani dobrala mi rozmiar 75 I. Tez nie wciskala byle czego, przymierzalam do skutku az znalazlysmy idealny rozmiar.

Gość gość
Ja kupuję staniki w www.ebras.pl , dopiero teraz poczułam korzyści z ich noszenia, jak dobrałam sobie odpowiednie, polecam sklep, ma rewelacyjnie trafne rozmiary. :)