Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śluz, wydzielina we wczesnej ciąży jaką mialyscie?

Polecane posty

Gość gość

Jutro powinnam dostać miesiączkę. Zawsze miałam w tych okolicach sucho. A ostatnio miałam trochę białej wydzieliny , a od dwóch- trzech dni wodnista przezroczysta. Czy może to wskazywać na ciążę? Czy wodnista przezroczysta wydzielina jest w porządku w razie ewentualnej ciąży?

Gość gość
ja mialam taki sluz na pocz ciazy niestety poronilam

Gość gość
Właśnie juz raz poronilam. W którym tygodniu poronilas? :-(

Gość gość
Też poroniłam :( Teraz jestem w trzeciej ciazy, za kazdym razem tej wydzieliny bylo duzo, a konsystencja sie zmieniała. Jak jest płodna (jak bialko jaja) to źle wrózy.

Gość gość
Przestańcie straszyć autorkę ja miałam śluz taki jak opisany cała ciąże i wszystko ok. Jesli jest krew i brudzenie należy udać sie do ginekologa

Gość gość
Trochę mnie nastraszylyscie. Poronilam w 8 tyg po roku starań. I nie chciałabym znowu tak samo. Tydzień temu kilka dni ze trzy cztery mialam zgage Teraz ustapila. Czasami ból głowy ale rzadko. W tamtej dodatkowo cały czas bolał mnie brzuch tu póki co mnie nie bolal ani razu. Zobaczymy jutro. Ale jeśli to wolałabym aby bylo wszystko w porządku :-/

Gość gość
Nie straszę, sama mam dziecko, jedna ciaze poronilam i piszę co wiem. A to jest potwierdzone przez ginekologa, że wydzielina w ciązy nie powinna byc taka sama jak płodna. Taka wydzielina jest u wielu kobiet tuz przed miesiączką (otwarcie szyjki, spadek progesteronu)

Gość gość
teraz jestme w trzeciej ciazy (po poronieniu) i tez sie boje :( ale to nic nie zmienia. Nie nalezy bazowac na wiedzy z for, tylko informacji od swojego lekarza.

Gość gość
zobaczymy jutro. Może się okazać ze jednak przyjdzie miesiączka. Ale jak pisalam przy tamtej gdzie poronilam bolał mnie brzuch. Praktycznie cały czas. Gdzie kilka lat temu przy pierwszym dziecku nie mialam żadnych objawów. Teraz na ogół jest ok oprócz tego śluzu. Nie ma go tez duzo, bo nie cieknie mi po nogach ze tak to napisze :P ale jest bo czuje i widzę , żadnych wkładek nie noszę.

Gość gość
Taki śluz nie oznacza ze cos złego się stanie

Gość gość
ja jak poronilam to tez mialam przezroczysty sluz na dodatek caly czas bolal mnie brzuch albo jajniki albo biodro i wiedzialalam ze cos jest nie tak bo we wczesniejszej ciazy tak nie mialam. poronilam w 8 tyg

Gość gość
autorko ja tez wlasnie mam taki sluz...jestem jakies 2-3 dni przed okresem. zazwyczaj mam "sucho" przed @.. a tym razem jest inaczej.ciekawa jestem czy @ przyjdzie...

Gość gość
Koleżanko wyżej trzymam za nas kciuki!