Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się najazdu imigrantów na Polskę

Polecane posty

Gość gość

i tego co dzieje się obecnie w Niemczech :gwałty, molestowanie, zaczepianie kobiet?

Na dzień dzisiejszy bardziej obawiam się tego co się dzieje na terenie Niemiec i współczuję Niemkom i innym kobietom tzw Zachodniej Europie... za swoją gościnność i naiwność... przyjdzie im zapłacić...dzisiaj widziałam Mema... w którym Kaczyński dzwoni do Merkel informując że na zachodniej granicy Polski stoją uchodźcy.. Merkel mówi Bierzcie ich .. Kaczyński ale to są obywatele Niemiec... To będą uchodźcy a nie imigranci ... przyjadą do Nas bo we własnym Kraju nie będą się czuli bezpiecznie.. a imigrantów się nie boje W Polsce nic za darmo na dłuższą metę się nie dostaję chyba tylko w przysłowiową mordę ... Ci co do Nas przyjadą... bo się sami wpisali na listę... pewnie przyjadą prawdziwi Syryjczycy którzy chcą po prostu spokojnie życ.... Reszta cwaniaków, i tych co liczą na darmowe wszystko .... bedzie stało i żebrało w Niemczech... aż ich przegonią...

Gość szprychaanicha
nasi żołnieże nie pozwolą im kżywdzić polskich kobiet mam nadzieję ,a niemieccy to miękkie dydki skoro do tego dopuścili,polskie generały,pułkowniki spuszczą im łomot hahahaha

Gość gość
Oberwą od Polek pierwszych po mordzie.

Oberwą od Polek pierwszych po mordzie. x Raczej - polki rozłożą nogi bo on jest taki egzotyczny i ją habibi :D W DE jak muslim chce zamoczyć , to idzie na polnische party , bo polnische Frauen sind kostenlose Huren - ich słowa , nie moje

Gość gość
Co prawda, to prawda, większość Polek sama będzie za ciapatymi latać, żeby przeżyć egzotyczną przygodę. A na pomoc armii bym nie liczył. Wojskowi ćwiczą pacyfikowanie mieszkańców, którzy chcą pozbycia się uchodźców. Wystarczy poszukać. Jak przyjdzie co do czego, do wojsko będzie chronić interesu rządu, nie narodu. A w interesie rządu to wiadomo kto jest. Chociaż, teraz mamy silnie katolicki rząd, to może będzie inaczej. Chociaż Franciszek ( czarny papież) usilnie żąda okazania miłosierdzia dla tych, co go nie znają.

Gość gość
nie, wiem co rovic z nozem ::)

Gość gość
nie dostanie się większej ilości ludzi ( pewnej dostanie ) niż Auszą, Tesco, Bierdraaa, czy Reeal, bo tym obrywa się najwięcej :) (tzn. klientom).

Gość gość
strach gówne narządzie manipulacji w XXI w.