Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farbowanie włosów w domu

Polecane posty

Gość gość

Hejka dziewczyny mam nadzieje ze któraś z was mi poradzi :) zaznaczę na wstępie ze farbowalam włosy ostatni raz 6 miesięcy temu a rozjasnialam około 8. Kupiłam dwa różne odcienie farby w dodatku różnych firm ( obie Joanny ale jedna naturia organic jakąś nowość a druga ta zwykła w zielonym opakowaniu) i chce uzyskać efekt ombre lub przynajmniej minimalnego przejscia. Zawsze to robiłam jedna farba co np 10 min przeczesujac włosy aby stopniowo były zabarwione. Aczkolwiek teraz , mając dwa różne odcienie nie wiem jak to rozegrać. Miałam plan by najpierw zrobić odrosty 5 cm od głowy , poczekać 30 min i zmyć a potem nałożyć druga farbę innego odcienia tylko słyszałam że włosy mogą się spalić jeśli tego samego dnia w pewnym miejscu styknie się włos który był już wcześniej farbowany a jest to oczywiste jeśli chce uzyskać ombre. Dlatego tez nie wiem go zrobić w tej sytuacji. Pomóżcie. Mam dwa różne odcienie i nie dałabym rady chyba za jednym razem dwóch różnych odcieni nałożyć na głowę, bałabym się ze by się rozmazalo za bardzo

Gość gość
na jeden kolor bym pomalowała, ale ombre? z tym udałabym się do fryzjera żeby później jak zebra nie wyglądać:)

Gość gość
Chodzi o to ze mam jedną paczkę farby mojego wymarzonego koloru i wydaje mi się ze będzie za mało i nie starczy na całe włosy dlatego chciałabym zrobić u góry ombre aby starczyło na dol więcej farby. A farbę jedna zamowilam przez internet jedna paczkę tylko