Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mobbing rossmannie łódz

Polecane posty

Gość gość

Największą mobbigujaca kobietą w rossmannie w lodzi jest pani o nazwisku KAŁUŻNA która swoich pupili za przeróżne wpadki wynagradza a tych którzy naprawdę ciężko pracują mobbinguje. Ta sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich organów aby ta pani nie robiła juz nigdy krzywdy ludziom

Gość gość
Witam dzisiaj został wyrzucony następny kierownik rosmanna w łodzi przez panią Kaluzna . Sprawa ta i inne będą naglasniane na każdych forach i w inspekcji pracy . Może szefowie rosmanna zareagują na to co wyprawia pani Kaluzna. W miejsce tego kierownika jest szykowne miejsce dla pupila linuxa pani Kaluznej. Ta sprawą musi się zająć Państwowa Inspekcja Pracy i szefowie rosmanna

Gość gość
A ja myślę że należy się zająć robotą. Bez pwoodu nikt nikogo nie zwalnia

Gość gość
Lizanie d**y nic ci nie da a nawiasem mówiąc i tak za to beknie tak przydupasie kierownika

Gość gość
Mobbing? A może zasłużone zwolnienie? Powszechnie w branży wiadomo, że dziewczyna została zatrudniona po znajomości i święta nie była...

Gość gość
Za te wszystkie przechery pani Kaluzna odpowie w sadzie tam będzie mogła wp*****lac batony z Rossmanna za darmo i nie płacic jeśli wiesz o czym mówię. Na szczęście jest parę osób które zeznaja cała prawdę o jej działalności myślę że nawet szefowa psiapsiula jej nie pomoże.

Gość gość
w którym rossmanie ?

Gość gość
Koleżanko masz krótka pamięć.