Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga12567

Problem z zaufaniem...

Polecane posty

Gość Aga12567

Czesc wszystkim. Pisze tu bo czuje sie sfrustrowana. Nie potrafie zaufac mojemu chlopakowi. Jestesmy ze soba juz dwa lata, on sie dla mnie zmienil. Nie chodzi na imprezy, stal sie typem domownika. Zanim mnie poznal mial duzo jednorazowych przygod i praktycznie zadnej stalej partnerki.

Gość Aga12567
Jest wspanialym partnerem, duzo dla mnie zrobil. Jednak ciagle cos wesze, podejrzewam. Nie potrafie zrozumiec dlaczego

Gość Aga12567
Zawsze bylam zdanie ze faceci ktorzy byli ogierami nigdy sie nie zmienia dla jednej kobiety. On sie zmienil. Ale czy na zawsze?

Gość gość
Bo jestes mega zakompleksiona ot co .

Gość gość
Nic nigdy nie jest na zawsze ,chociaz jak sie nad zwiazkiem pracuje i nawzajem szanuje to nie ma rzeczy niemozliwych ..

Gość Aga12567
Mam niska samoocene to fakt. Czesto zaczynam z nim dyskusje bo cos mi sie wydaje. Szpieguje go, nigdy nic nie znalazlam. Nie chce go zniszczyc, stracic. Czy moje obawy to jakas wieksza intuicja czy glupota

Gość gość
Bez obrazy ,ale pewnie to glupota,sama przez to przechodzilam no i do tej pory jestem mega zazdrosna o partnera ,ale lepiej sie kontroluje no i popracowalam nad samoocena ;)