Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojna30

Co robić??? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Niespokojna30

Jestem pół roku po ślubie. Mój mąż ma bardzo stresującą pracę. Ostatnio nie spędza ze mną czasu. Jak wróci do domu to woli pójść sobie do innego pokoju pograć w gry albo pooglądać filmy. Dodam, że wraca późno i may dla siebie raptem 2 godziny dziennie a w sumie mielibyśmy. O seksie też nawet nie ma mowy, a ja chciałabym zajść w ciążę. Czuję się bardzo samotna. Na pytania dlaczego tak jest ciągle jest odpowiedź, że to przez stresującą pracę a ja powinnam go wspierać a nie się czepiać. Co mam robić w tej sytuacji? Poradzicie coś?

Gość Niespokojna30
Napiszcie co zrobiłybyście na moim miejscu?

Gość gość
porozmawialabym szczerze czy on mnie jeszcze kocha. takie zachowanie pol roku po slubie jest dosc dziwne

Gość Zaniepokojona30
Mówi, że kocha ale czy można w to wierzyć to nie wiem. Tak na prawdę już nic nie wiem. Mam już swoje lata i chciałabym starać się o dziecko ale cóż przecież nie będę się prosić o seks. To ma być z chęci a nie z przymusu.

Gość gość
a on chce dziecka?

Gość Zaniepokojona30
Nie wiem, ma juz troje z 2 innymi kobietami :(

Gość Zaniepokojona30
Nie podszywaj się pod kogoś. Nie ma dzieci. Mówi, że chce mieć i nawet wcześniej nie chciał stosować żadnych zabezpieczeń.

Gość gość
a co to za stresujaca praca?

Gość Zaniepokojona30
Firma projektowa. Gonią ich terminy itd. Ale bez przesady trzeba oddzielać życie zawodowe od prywatnego a przynajmniej próbować tym bardziej nie oszukujmy się teraz większość ma stres w pracy.

Gość Zaniepokojona30
Ostatnio projektują nowoczesne bloki dla muzułmanskich uchodźców, których Polska ma przyjąc w tym roku

Gość Zaniepokojona30
Jesteście podle bo nie chcecie mi pomóc. Tylko o sraniu i pieprzeniu umiecie pisać

Gość gość
Nie wiem czy Ci to pomoże...ale daj mu chwilę. Może faktycznie ma już dość wszystkiego, więc nie dokładaj mu jeszcze od siebie. jeżeli chodzi o dziecko to jest decyzja dwóch stron. Sama się nie staraj zbyt mocno naciskać bo być może później się rozczarujesz jego postawą. Faceci tak już mają......i to większość niestety, a niejedna kobieta, dopiero po ślubie, uświadamia sobie , że "miłość, to nie pluszowy miś".