Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powazny problem!

Polecane posty

Gość gość

Wiam, mam problem z dziewczyna. Jestem z dziewczyna która ma 24 lata, ja mam 18 jesteśmy od roku. Nigdy mnie nie zdradzila ani nic, bo mieszkamy ze soba. Problem dotyczy jej przeżycia. Ona twierdzi ze miala 7 chlopakow. Ogólnie uprawiala seks 30 razy. A ja z nia sam okolo 250.bylem prawiczkiem jak się poznaliśmy. Boli mnie ze jak się nie znaliśmy to robola to. Bardzo ja kocham i raczej chce mieć z nia dziecko. Nie mogę sie pogodzić ze ktoś ja ******* Nikt jej wcześniej nie zalewal a jak już to raz...

Gość bella  86
250 razy, gdzie to notowałeś, czy w pamięci liczyłeś?:D

Gość gość
Codziennie sie kochamy.

Gość bella  86
18 lat, dziewczyna 6 lat starsza, ale z Ciebie jurny młodzieniec:D:D:D rodzice pozwolili Ci zamieszkać osobno:D haha

Gość gość
Rodzice sa za nami. Dobrze sie dogadujemy wszyscy

Gość gość
Ale mam być z nia?zależy mi jej tez ale nie dziewica byka jak poznalem ja i mnie to boli

Gość gość
Głupi, nie dorósł do związku z kobietą. Typowe zatrzymanie rozwoju na poziomie gimbazy.

Gość CzwarteImperium
Ty chyba autorze najbardziej lubisz jednak liczyć. ;)

Gość gość
Nie rozumiem twojego problemu. Nie powinno się przejmować tym co druga osoba robiła wcześniej. Przecież cię nie znała chłopczyku, więc w czym problem? Po drugie to jesteś młody łebek i planowanie dziecka w wieku 18 lat? Dobre sobie. A to, że liczysz ile razy ona z kimś spała, z iloma chłopakami, ile razy ty z nią spałeś - to świadczy tylko o tym, że JESTEŚ NIE DOJRZAŁY. I jeszcze jedno? Codziennie się kochacie? Hahahaha dobre sobie :D w takim systemie 3-4 tygodnie i miałbyś po uszy sexu, więc nie pitol, chłopczyku ;) Podejrzewam, że jeszcze tego chyba nie robiłeś :D http://swiat-slow.pl/img/878/tak-to-niestety-wyglada/

Gość gość
Nie musicie wierzyć ze codziennie roie. Ale prawda. Dzięki wielki troche pomogliście. :)

Gość gość
Chłopaczku, nikt ci nie uwierzy. Gdybyś się codziennie bzykał po tygodniu mdliłoby cię na myśl o sexie. Może wróć do walenia konia ;)

Gość gość
Mnie zastanawia cos innego, dlaczego mieszka u Ciebie? Czy to nie jest tak przypadkiem, ze nie ma sie gdzie podziac? Jesli mam racje, to miej na uwadze, ze jak znajdzie lepsze "lokum" to zniknie.

Gość gość
taki prawik pipa nie poradna nie powinna wiazac sie z doswiadczona dziewczyna i jeszcze starsza