Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sanbud

rozstanie a powod?

Polecane posty

Witam wszystkich, chcialbym poznac wasze zdanie na tego typu rozstanie, a wiec bylem z dziewczyna 2 lata 8 miesiecy bardzo sie kochalismy. Mowila ze spedzila najlepsze wakacje (2015) w jej zyciu ze byly super itd. problem polega na tym ze wrocila do szkoly ona ma 17 lat ja 19, i zaczela sie przyjaznic z taka kolezanka nawet nie moge nazwac tego przyjazn bo co to za wielka przyjazn a pare tygodni? z reszta sam slyszalem od sasiadki i przyjaciela ze ta jej kolezanka jest nie ciekawa. wiadomo jak w kazdym zwiazku byly klotnie ale nigdy jej nie skrzywdzilem, nie uderzylem nie obrazilem ani nie wyzwalem. Pewnego dnia ona powiedziala ze nie wie czy dobrze robi że ze mna jest?? to byl piatek a definitywny koniec zapadl we wtorek a wten piatek co byl pojechala z ta kolezanka na mecz recznej i tam poznala takiego jednego co potem z nim byla przez jakies 2 tygodnie!? ja jak glupi za nia latalem prosilem, blagalem i mowilem ze sie zmienie ze zostawia mnie od tak..nie wiedziala czy kocha, czy teskni a najlepiej to zwalilaby wine cala na mnie jaki to ja nie bylem czasami i szukala byle argumentu na mnie zebym to ja byl winny temu wszystkiemu choc naprawde czasami potrafilem byc nieznosny ale ja przepraszalem..przed rozstaniem mowila ze mnie kocha ze obiecuje ze zawsze zostanie, powiedzialem ze zawsze bede bede czuwal w nocy nad nia i zawsze bedzie najwazniejsza a w momencie zerwania mowila ze chcialaby zeby to bylo jak kiedys? nie wiem sam co o tym myslec. dodam do tego ze strasznie nie chcialem zeby sie spotykala z ta kolezanka bo miala inne (bardziej ogarniete i z normalnym podejsciem do zycia). mijaja 2 miesiace i zadnego kontaktu. czy wgl jest szansa ze kiedys sytuacja sie zmieni? ze bedzie chciala wrocic? Dzieki za wszystkie odpowiedzi, Pozdrawiam Sanbud

Tu nie chodzi o to czy sytuacja się zmieni tylko chłopie zajmij się sobą a ją sobie daruj, zobacz jak cię potraktowała, zasługujesz na kogoś lepszego. Przyleci do ciebie z płaczem jak ją wykorzystają bo się przekona jaka jest większość facetów a ty ją tak po prostu przyjmiesz w swoje ramiona? Już dawno powinieneś sobie ją darować.