Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemdebilem

Pomóżcie

Polecane posty

Gość jestemdebilem

Cześć dziewczyny :) Jestem chłopakiem, ale piszę tutaj bo nie mam komu się wygadać. Miałem dziewczynę dość długi czas, rozstałem się i teraz po roku chciałbym poznać jakąś fajna miłą kobietę. Ale "lecą na mnie same (za przeproszeniem) "łatwe". Podobno jestem przystojny, chodzę znowu na siłownię. Ale jest wada przez którą się krepuję - mam krzywe dolne zęby dość poważnie. Teraz zbieram pieniądze na aparat. Kolejna - mam 22 lata i dopiero zacząłem studia - znajomi albo pracują i mają odłożone po 20 tysięcy albo właśnie kończą studia. Ja nie mam jak na razie nic. Jestem miły, trochę chamski, ale to we mnie właśnie cenią ludzie. Ale wraz nie mogę zdobyć dziewczyny, która jest ideałem moim. Nie bryluje wśród towarzystwa, czuję się trochę jak idiota. Nie jestem przez moje wady dość pewny siebie. Postrzegany jestem jako bezpieczna przystań a nie szarmancki samiec alfa. Co zmienić w sobie abym czuł się dobrze? Bo sam nawet nie wiem.

Gość Heilige Geist
Za wysoko celujesz i za bardzo kombinujesz. Roochaj to co się nawinie. Im więcej tym lepiej. Korzystaj z okazji, że jakiekolwiek na ciebie lecą. P.S. Ja mam 29 lat i odłożyłem 500 zł :)

Gość jestemdebilem
Nie interesuje mnie takie ktore moze miec kazdy. Tylko takie ktore znaja swoja wartosc, szanuja sie i sa pozytywnie zakrecone :)