Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylkaeuco

Odszkodowania z oc sprawcy zapraszam

Polecane posty

Gość Sylkaeuco

Europejskie Centrum Odszkodowań SA (EuCO) to największa w Polsce i Europie Środkowej firma pomagająca osobom poszkodowanym i ich bliskim uzyskać od firm ubezpieczeniowych należne odszkodowania i świadczenia Zostałeś poszkodowany w wypadku? Miałeś kolizję na drodze? Ubezpieczyciel wypłacił już Ci świadczenie z tytułu OC lub AC ? Uważasz , że otrzymałeś zbyt niskie odszkodowanie ? Pomożemy Ci uzyskać należne odszkodowanie za następujące zdarzenia od 10 sierpnia 1997 roku: Pomożemy Ci uzyskać należne odszkodowanie za następujące zdarzenia od 10 sierpnia 1997 roku: - uszczerbek na zdrowiu - śmierć bliskiej osoby - utracone korzyści - uszkodzony pojazd - szkoda rzeczowa Darmowa wycena!!!! Zapraszam do kontaktu pod nr 511 464 172 - (agent ds odszkodowań)

Gość kassia445
Jeśli szukacie sprawdzonej, rzetelnej firmy która pomoże wam z odszkodowaniami to osobiście mogę polecić http://pojazd-zastepczy.com/zglaszanie-szkod rzetelna sprawdzona firma z ubezpieczeniami i autami zastępczymi, sami zobaczcie !

Gość MirelaCP
Jeżeli miałeś kolizje w ciągu ostatnich 3 lat i chciałbyś sprawdzić, czy nie należy się Tobie dopłata do już wypłaconego odszkodowania z OC - serdecznie zapraszam. Na mieście mówią, że mam najlepsze oferty :) Więcej informacji pod nr 570-660-876.

Gość kotwkropki11
ja dostałam odszkodowanie dopiero, jak kancelaria prawna wystąpiła w moim imieniu!! innego sposobu niestety nie było. jeżeli ktoś jest w takiej sytuacji to polecam oszczędzić sobie nerwów i zgłosić się do kancelarii Partner, są najlepsi!