Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża po ellaone

Polecane posty

Gość gość

Witam, dzień po stosunku zażyłam ellaone, w 12 dniu cyklu. Dziś ginekolog potwierdził wczesną ciążę. Czy komuś się tak przytrafiło?

Gość gość
pewnie wzięłaś już po zapłodnieniu czyli za późno

Gość gość
to po c***a uprawiałaś seks przedmałżeński.

Gość gość
Jestem mężatką, mam dwoje dzieci w tym jedno półroczne. Seks w 11 dniu cyklu, tabletka 14h później. Cykle mam długie, bo zawsze powyżej 30 dni i nigdy! nie miałam tak szybko owulacji, zawsze ok. 16 dnia - tak zachodziłam 2 razy w planowane ciąże.

Gość gość
Pytam, czy komuś się tak przydarzyło i czy mimo Ellaone ciąża rozwijala się prawidłowo i dziecko było zdrowe. Pozostałe komentarze są zbędne

Jeśli zaszłaś w ciążę przed przyjęciem lub pomimo zażycia pigułki ellaOne, firma HRA Pharma (posiadacz licencji na ellaOn®) chciałaby otrzymywać informacje na temat Twojej ciąży. Informacje są anonimowe, co gwarantuje poufność. Informacji można udzielać za pośrednictwem witryny www.hra-pregnancy-registry.com/pl lub poprosić lekarza, aby dokonał tego w Twoim imieniu. W trakcie ciąży zalecany jest możliwie szybki kontakt z lekarzem.

Gość Kam

Witam ja również zaszłam po zażyciu tabletki ellaone. W 5 miesiącu poronilam prawdopodobnie przyczyna było zazycie tabletki które uniemozliwila prawidłowo zagniezdzic się zarodkowi