Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitneska0612

Głodówka! Ktoś się przyłącza?

Polecane posty

Gość fitneska0612

Witam! Od jutra zaczynam głodówkę, tym razem taka prawdziwą, sama woda, herbatki. Szukam kogoś kto się przyłączy, wiadomo z kimś raźniej, szukam wzajemnego wsparcia, motywacji :D

Gość gość
uwaga, trzeba jelita przeczyścić, na trzeci dzień po ostanim sedesie albo lewatywa, albo zjedz ze dwa ogórki kiszone w celu przeczyszczenia luftu :)

fitneska, przemyślałaś to dobrze? taka głodówka może Cię wykończyć, najlepiej, jakbyś to skonsultowała z lekarzem tego typu sprawy. Albo idź do dietetyczki i niech Ci ustali porządną dietę. Dzięki niej nie tylko schudniesz, ale będziesz normalnie funkcjonować. Na takiej głodówce prędzej czy później nie będzie to możliwe.

Gość Karolinkawegelove
I Jak Ci idzie ? Ja rowniez zaczne 21 dniowa glodowke jednakze dopiero Za 2 tygonie , narazie stopniowo sie przygotowuje, zmniejszam ilosc kalorii oraz odstawiam niektore produkty zywieniowe. duzo czytalam Na ten temat I jestem bardzo ciekawa rezultatow. Przepraszam Za brak Polskich znakow

Gość dagna672
Ludzie głodówka to najgorsze co może być ja tylko raz przeszłam na głodówkę ;/ i nigdy więcej.Po skończonej głodówce efekt jojo;/ załamałam się strasznie ale postanowiłam ,że spróbuje jeszcze raz ,zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie 5 posiłków plus spacery wieczorne i chudnę już 14kg w 2 miesiące!