Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olek2734

Czy to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Witam . Ostatnią miesiączke miałam 21 grudnia . teraz już spóźnia mi się 6 dzień . a zawsze miałam regularnie. Czuję lekkie kłucie w brzuchu od czasu do czasu .I zauważyłam biały gęsty śluz. zrobiłam więc przed wczoraj test ciążowy ale wyszedł negatywny. co myślicie dziewczyny?

Gość gość
ile jeszcze tematów założysz? idź na betę to się przekonasz, wróżek tu nie ma

Gość gość
Dalej nie masz okresu? Ja okres miałam 20 grudnia. Cykle 28-29 dniowe. Testy negatywne.

Gość gość
moze to po prostu zaburzenia hormonalne, owulacja ci sie przesunela ewentualnie wogole jej nie bylo. albo bedziesz cierpliwie czekala albo zrobisz bete albo pojdziesz do gina. od ciebie zalezy

Gość gość
idź do ginekologa, przebada Cię, ew zleci coś na wywolanie miesiączki.

pojawiły sie ciemno brązowe plamienia. bez bólu brzucha. może delikatnie. jest ich nie dużo .

Gość gość
zrob kolejny test.

Myślisz ze przy tych krwawieniach możliwa jest ciąża? Przypomina mi to ostatni dzień miesiączki...

Gość gość
śledze twój wątek. bo jestem w tej sytuacji jak Ty. Ja tez zaczelam plamic wiec, wlasie odebralam wynik bety, ciązy brak wiec sadze ze i u Ciebie okres się rozwija.

Nigdy tak nie miałam.. Zawsze miesiączka sie zaczynała i po godzinie była już normalna a ból był nie do wytrzymania.. a wczoraj były bardzo jasne brązowe plamienia bez bólu brzucha

Gość gość
wszystko jest mozliwe.- podobno niektore kobiety maja plamienia a sa w ciazy..u mnie tak nie bylo, u mnie po prostu okres nie przyszedl. moze to tez byc rozpedzajaca sie @.

Gość gość
Ale u mnie też tak nigdy nie było!! No i co mam Ci poradzic? jesli u Ciebie testy negatywne to masz idento jak ja. dostaniemy okres predzej czy pozniej. Oby predzej. Na ciąże się nie nastawiaj bo nie jestes.

Najbardziej mnie zastanawia 9 dni spóźniająca sie miesiaczka. bo nie miałam żadnych stresów,podrózy itp.. Zawsze była regularna .

Gość gość
Ale czemu nie pojdziesz na bete albo do ginekologa? Zastanawiasz sie ale nic z tym nie robisz.

Gość gość
no ale jak Ci po 9 dnich spoznienia wychodza negatywne no to na co liczysz? Bo nie wiem. Wmawiasz sobie cos czego nie ma. wyluzuj po prostu.

Gość gość
to czemu nie zrobisz nastepny tylko pytasz się tu? Bo tego tez nie rozumiem. Wg mnie ciąży nie ma, zrób test, przekonasz sie sama.

Gość gość
zrob jeszcze jeden test.

Gość gość
17:44 zobacz co napisałas...

Gość gość
teraz juz inie ma znaczenia, jak jestes po terminie

Gość gość
jak jestes juz tyle dni po terminie to nie musisz robic z rana, teraz tez juz mozesz, daj znac co wyszlo :)

Gość gość
czemu jutro? ...dziewczyno.. okres spoznia ci sie juz ponad tydzien!!! a nie dzien czy dwa! teraz to nie ma bata, by test ci nie wyszedl!