Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Was juz pogielo na tym facebooku?

Polecane posty

Gość gość

Same dzioby, zdjecia kto co dostal w prezencie na imieniny, pierwszy obiadek poerwsze saneczki, spotkanie z przyjaciolka pol roku sie nie widzialy i fotki ze spotkania wrzucaja od nasrania tych pierdow powrzucane na te portale spolecznosciowe a najlepsze to fotki talerza z obiadem lub kolacja no jaaaaa kogo to obchodzi co Bacha na obiad miala albo ze malenkiej Lence zabek wyzedl a kubus skonczyl juz miesiac. Wezcie sie ogarnijcie i nie robcie juz sobie siary bo nikogo nie obchodza takie pierdy.

Gość gość
Mam kilka pomysłów które mogą Ci pomóc a) nie wchodź tam b) usuwaj takie osoby ze znajomych c) zablokuj wyświetlanie się treści z ich tablic d) nie wchodź na ich profile A nie specjalnie oglądasz i się bulwersujesz. Wyjdź teraz na dwór nago i marudź, ze zimno. Taka Twoja logika

Gość gość
Jak mi się coś nie podoba to na to nie patrzę a osoby które mnie denerwują usuwam ze znajomych, ew blokuje wyświetlanie na mojej tablicy :) ale jest też typ ludzi którzy muszą ponarzekac i pokrzyczeć w necie bo w realnym świecie boją się zwrócić komuś uwagę

Gość gość
Jak Cie to denerwuje to po co ogladasz? Ty sie dobrze czujesz?

Gość gość
a co jest złego w pierwszych saneczkach? a może kogoś twoje wczasy w zaszczanym basenie w Egipcie i tanie szczochy z parasolką w ramach "ol inkluzif" też nie interesują i jesteś dla kogoś pogięta? Na swoim profilu zamieszczam co chcę, zawsze możesz taką osobę usunąć, w czym problem?

Gość gość
Moja żona jest dzieckiem facebooka siedzi całymi dniami tylko na tym portalu...obiadu nigdy nie ma dzieci robią co chcą jestem tym przerażony a jak wchodzi teściowa udaje że jest opiekuńczą matka i chowa telefon

Gość gość
haha a mężuś na kafeterii :P przyganiał kocioł garnkowi

Gość gość
Spoko :) za pare lat pierwszy zabek kubusia bedzie w reklamie pampersow a selfik Mariolki w reklamie tamponow. Zapominacie chyba ze co wrzucacie na fejsa nalezy do fejsa. I za pare lat mozecie sie zobaczyc w jakiejs reklamie i wcale nie musza miec waszej zgody :)

Gość gość
no no Zosia spi Zosia je obiadek Zosia na saneczkach Zosia z choinka Zosia z prezentami Zosia chodzi Zosia jedzie w wózku i 100000 innych zdjec dzieciaków ktore mało kogo obchodzą

Gość gość
" i 100000 innych zdjec dzieciaków ktore mało kogo obchodzą " Skoro je oglądasz to najwyraźniej specjalnie dla Ciebie są wstawiane.

Gość gość
"a co jest złego w pierwszych saneczkach? " no i mam j*******a mamuśkę ktora wrzuca 1000 zdjęć swoich bachorów :)

Gość gość
Przeciez nikt tego nie oglada wchodzac na face wyswietlaja sie foty ktore ktos lajkuje i to osoby z poza moich znajomych to widze te swiruski co tak wstawiaja. Nudza sue w domu i zamiast sprzatac to robia kronike dzieciakowi na face

Gość gość
Julia to Julia tamto smierdzacy zażółkły paznokiec mi sie zlamal To my To nasz obiad Dobrze ze jak sra sie nie fotografuje