Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arka zatonęła

Polecane posty

Gość gość

Szkoda. Tak ładny był tu porządek bez niebieskich zjeböw. Jak widać forum bez hejterów nie ma racji bytu i zdycha z nudów.

Gość gość
Bul bul Założyciele zamiast bawić się w swoim bagienku wybrali to złe forum kafe. Z hejtem,spamem i pchaniem. Brawo

Gość gość
Chcecie maść na ból dopska? :-D:-D:-D:-D

Gość
Czy ktoś mnie może oświecić co to za Arka, o której wszyscy tak dużo tu piszecie?

Gość gość
tak adminie :D

Gość gość
tak modko

Gość gość
zdechło? zdechło.

Gość gość
w końcu gdzieś musisz pisać

Gość gość
Stare c***y, ciiziu haha

Gość gość
to było do przewidzenia że na kolanach wrócą

Gość gość
Stare c***y wszystko zrobią, każdą gorycz i upokorzenie przełkną, wyzwiska i epitety wyliżą, plucie w oczy nazwą deszczem, kopanie w tyłek przyjmą jako masaż,zarzuty o kłamstwa i manipulacje przekują na zachwyt i pochwały, będą wić się i bluzgać jadem z niebieskich i pomarańcz, wszystko dla szczytnego celu zaistnienia na café. Nie mają konkretnego realnego życia, bo są życiowymi dewiantkami i pariasami odrzuconymi przez rodzinę, znajomych a przede wszystkim przez mężczyzn.

Gość gość
Kiedyś pisali, że mają to swoje prywatne forum i kafe nawet nie czytają, tylko im donoszą, później, że są na obu jednocześnie, ale tutaj przychodzą tylko hejtować, bo to dno dna, a teraz? Teraz nawet próbują udawać, że nie mają pojęcia o Arce, i pchają mozolnie swoje tematy byleby na kafe pisać. Taki to elitarny klub niebieskich z tym aniołem czarnowłosym, Najem z przemówieniem o hipokryzji i upadku ero. I nawet sam twórca Cynik woli kafeterię. Miodzio. Pozdrawiam tych normalnych, którzy wypieli się pośladkami na zamykanie się w obłudnym gronie hipokrytow.

Gość gość
W końcu MUSISZ mieć tu coś swojego

Gość gość
Wad ja też poproszę kawałek serniczka :>

Gość gość
Wadera już się łasi i liże poślady....Zbyt dużo szujostwa tu było z jej strony, by zapomnieć.Ale ona obciągnęła by wszystkim pomarańczowym , ewentualnie zrobiła by minetki, oby tylko być zauważoną.

Gość gość
Kim jest Hejti?

Gość gość
Wczoraj pisałaś, że kilka osób wie.

Gość gość
Midsummer Eve wczoraj Uuu... ale dziś jedzie (jadą)!  I one się pytają, czemu siedzimy tutaj  Właśnie temu  Być dla przegrańców sensem istnienia - bezcenne  (jestem z doskoku, bo ponieważ nie jestem gęsią, mogę robić i inne rzeczy jednocześnie  ) Najbardziejsza edytowano wczoraj Bez sensu by nie pisały przecież.

Gość gość
A może to tajny projekt i nikt nie wie? Kręcisz Kusza i wycofujesz się rakiem.

Gość gość
Ale sobie postawiły ambitny cel, żyją i są tu dla nas!!!! Alleluja!!!! Kusza- następna niedoroochana otworzyła ślepka i wyjęła wibrator z ciipki, by od rana pisać tu dla nas. Dziękujemy stokrotnie!!! Doceniamy poświęcenie.

Gość gość
O co chodzi gościom? Pisze tu kto chce.

Gość gość
Więc nie pisz niedoroochana Kuszo. Jest tu kogo komentować.

Gość gość
Mizerna szmira.

Gość gość
Tylko takim psychopatycznym dewiantkom jak niejaka osobniczka Kusza może podobać się takie smęcenie.

Gość gość
Tylko sprawdzę, czy mokro... ;)Aktualnie sucho, więc jednak nic nie zatonęło :classic_cool:dziś - wypluć z siebie zawistny jadzik, ledwo słońce wstanie... to tylko szczęście życiowe musi oznaczać 😴Dobrze, że mamy siebie jako pariaski i dewiantki, a to zawsze jakiś krok naprzód dla wykluczonych społecznie 😭 :classic_cool:

Gość gość
Jest dobrze, jest jazgot. Następna ciipę wyczochrała i koniecznie , ale to koniecznie musiała tu nosa wściubić dla naszego zbawienia. Uwaga, zaraz pobudzą się i zameldują tu innego straszydła rodzaju żeńskiego. Sojusz niedoroochanych niech nam trwa!!!

Gość gość
Gościu, naprawdę mam nadzieję, że poczujesz się lepiej od tego, co robisz :) Życzę ci tego, także nie krępuj się :)

Gość gość
A czym mam się krępować? Bo przecież nie tobą, wywłoko. Nawet się nie łudź, zawsze mam dobry humor robiąc z was jaja, żałosne imitacje kobiecości.