Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arka zatonęła

Polecane posty

Gość gość
muszkaś 2015.01.07 won mi z tematu jak nie macie nic do powiedzenia banda zawistników !!!!!!! Nie macie o czym rozmaiwać to tworzycie sobie temat przeciwko ciotkom! to jest NAJWIĘKSZA ŻENADA ROKU NA TYM FORUM Jesteście bandą żałosnych szmaciarzy! KU/rwa macie szczęście, że siedzę za ekranem kompa, bo jakbym was dorwała, to byście fruwali po kątach !!!!

Gość gość
Gromowładna 2015.12.11 Pomarańcza zluzuj majty, bo przez te teorie spiskowe nabawisz się wrzodów żołądka albo przynajmniej jakiegoś tiku nerwowego. x gość 2015.12.11 Gromi masz na myśli teorie spiskowe twoich współciotek? x muszka śmierdziuszka 2015.12.11 Ojej Gromi, my ciotki tak uważamy, ja mid wad ciz. I niczego się nie nabawię. x Gromowładna 2015.12.11 Oj, nie będę drążyć tematu i pytać o dowody, że tak jest, bo to jest w ogóle nie istotne. A nawet mi to wisi, kto hejtuje i jakie ma powody. Może mi być go jedynie żal. x muszka śmierdziuszka 2015.12.11 Nie wiem, czy czytałaś hejt na Mid, warto. Zresztą, ktoś kto ostrzegał mid przed nią napisał, że ona robi tak od lat i po kolei 'odhacza' nicki. Lecę edytowano 2015.12.11

Gość gość
Tabasco od suk wyzywałyscie

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2015.12.08 Samcze, ona w ten niewyrafinowany sposób daje Ci do zrozumienia, żeby bardzo chciałaby, żebyś zawitał u niej i się z nią rżnął na temacie. Skoro Ciebie tam nie ma, będziesz atakowany KTO MUCHO?

Gość gość
gość 2015.02.13 i nie obrazacie i jesteście takie fair? wadera69 wczoraj Na pociechę powiem Ci Madziu, ze Kobiety z Wachlarzem tez nie lubi. Jakiś upośledzony musi być. A może ma zakuty łeb? ...Keep the beast in my nature under ceaseless attack... Insomnia Faithless X Coś tam jeszcze o księżniczce było

Nie wyzywałyśmy tabasko od suk, kłamiesz. Chcesz to powtarzać do znudzenia, żeby to przyjęto za prawdę? Ciekawe dlaczego masz taki ścisk dupki od wczoraj. Nie nudzi ci się to ? Cały czas to samo. Niestety nic tym nie wskórasz, my stąd nie pójdziemy i nie popłaczemy sie od twojego hejtu. Mamy tu też wielu rozmówców i fajnie jest. Bardzo fajnie, fajniusio :)

Gość gość
Nie wiem czy Tab ale Haje to juz na 100% poszukać paranoiczko?

Gość gość
Wiecie co drogie Panie ? Całkiem szczerze i pomimo sympatii do niektórych z Was. Przestaję się dziwić spamerowi. Zakuty ? smiech.gif Gościu na Twoim miejscu kazałabym się pocałować w du/pe lapka.gif X Tester dziś Nie muszka a wiec wczoraj pisalyscie na swoim temacie kto zalozy nowy wad napisala o Nowej bo ze ten zakuty leb ja lubi to nie bedzie spamu afk wykozystac Nowa aby potwierdzic swoje podejzenia tylko Nowa bidulka zaskoczyla dzisiaj po wpisie blednego na Marty temacie wniosek Wilk mial racje Wad jest podla i falszywa Tester dziś Sprostowanie Nowa zatrybila sama tylko juz bylo po ptakach a zapomnialem wstep Naj jak zwykle wpie/rdolil sie tu ze swoja palma Tester dziś I co ty na to muszka gość dziś dobrze ze nowej miejsce wskazalyscie nie ma zludzen X muszka śmierdziuszka 2015.02.13 Oj Testerze, no sorry, ale co mogę powiedzieć na taki argument.. po kilku-kilkunastu tygodniach ostrego spamowania nas włożyłyśmy kij w mrowisko, no i dzieje się spioch.gif Smelly fly, smelly fly . It's not your faul

Gość gość
Mamy tu też wielu rozmówców i fajnie jest x moszna nie chlej od rana:O

Gość gość
muszka w przelocie 2015.12.01 Jak kure=wsko, to u nas tylko Imperium Dobra, gryzę się język. Pa

Gość gość
Ciziu, nie wyzywacie? muszka śmierdziuszka 2015.12.08 Wstydliwy? A może tchórzliwy  Cześć Wad, Samiec. Hajcia loguj się na flagowy nick zly.gif Hajciu jeśli cie jeszcze nie zdiagnozowano, to my ci się zrzucimy na terapię. Nasza ty zakało, nasza ty patologio, nasz ty oszołomie .

Gość gość
I wsadzacie kij w mrowisko I wiemy że nie pójdziecie, po to hejtujecie każdą kuria tu pisze żebyście wreszcie mogły powiedzieć ze to wasze forum O Tab pisałas ze jest suka istota szara sobie z tym nie poradziła,mucha

Gość gość
Ale to ty twierdzilas ze ta hejtera to tab tak wiec nazwalas tab suka twierdzac ze to ona

Tak tak, wstawiaj te wklejki, co ci to da? Nie pisałam takich rzeczy o tab. Czyste kłamstwo po prostu. Najlepiej cie olać, jestes zaburzona psychicznie. Nie wiem co to za argumenty, ze chcemy miec to forum na wlasnosc. To jest niemożliwe i niepotrzebne do niczego. Nie projektuj na nas swoich potrzeb i fantazji :) 🖐️

Gość gość
Nie projektuj na nas ulubiony oprócz :jestes zazdrosna argument ciotek. Potem juz tylko zostaje:loguj sie na flagowy nick/. Nuda. Zostawcie je niech siedza i klepią, ch=uj z nimi:P

Haha, nie. Nie twierdziłam. Odnajdz to i pokaż, że tak twierdziłam. Nie robisz tego, bo nie moglabyś manipulować, podjudzać. Jedym słowem hejtować. Przypomnę ci tylko, że będziemy tu bardzo długo, a może nawet nigdy stąd nie odejdziemy. Jak widzisz odnajdujemy się w tej wirtualnej rzeczywistości. Także możesz pomarzyć o naszym odejściu hejtero :)

Gość gość
Loguj się na flagowy nick ale nawet same wskażą ci na jaki masz się zalogować przecież wiedzą kto jest gościem. Mucho? :D

Gość gość
nikt nie marzy o waszym odejściu bo żal zabierać uzależnionemu jego narkotyk:classic_cool: z kogo by się śmiało forume:classic_cool: gdzie gęgałaby gąska:classic_cool: Stałyście się żywym przykładem na to że inni maja gorzej, nudnej i smutniej. Dlatego fajniusio że jesteście:classic_cool:

Gość gość
Tak, "hejtujemy" :O (jedyne drobne były tu całkowicie jasne i jawne: moje z Janiną, Muszki z Tabasko, nigdy nikogo nie hejtowałyśmy z ukrycia, tak jak wy to robicie na okrągło, drogie wylogowane :) )Tak, nie interesuje się nikt (ale liczą się pomarańczowi, niebiescy, na forum, czy poza forum poza którym też jest świat? tak czy owak: błąd, błąd, błąd i błąd :) ) Ale jeżeli taka myśl działa jak tabletka nasenna i pozwala wam się nie budzić w nocy - myślcie tak i wmawiajcie to innym :)Używając określenia Wadi: nasze mało "profesjonalne" podejście do forum zawsze będzie budziło wściek :) Chcą tu pisać, chcą przegrywać tu swój czas, a jednocześnie nie rozumieją bezczelnie zasad forum i szczytnych celów statutu (np. łapania portek) 💤 Niedopuszczalne ;) Niestety tak będzie :)Co do Arki ostatnie słowo - pływa zacnie :) A gdyby nawet nie, tam również mamy mało "profesjonalne" podejście :) Bo to są fora, moi mili. Służą do miłego przegrywu wolnego. To nie my zapomniałyśmy, że to tylko fora są :)Dziewczynom proponuję, by dalej nie tłumaczyć, nie wyjaśniać, zostawić :) To nie ma sensu :)

Gość gość
Upij się z wirtualnymi koleżankami żałosna stara mucho i tak cię nikt nie zechce boś szpetna i głupia

Gość gość
ha ha no jasne ze nie pojdziecie. jedyny orgazm jaki masz to ten jak ci ktos w twarz pluje, masturbujesz sie palcem pykajac strony, a jedyni znajomi jakich posiadasz sa tu, byli na arce ale nawet tam cie nie chcieli

Gość gość
Łapania portek? Ale cię tu boli:P Eve idź do apteki po maść na ból d.u.p..y :D

Gość gość
Odpusccie ta gadke Muszka i Eve i chodzcie sie calowac 👄

Gość gość
przegryw wolnego czasu - codziennie, każdego wieczora, każdej nocy, pchać pchac pchać by nasr/ać kwiatkiem. Który to już rok :o

Gość gość
Evuniu wreszcie masz dobrą stopkę Wierzysz w to ? zawsze. hahahahahahahahah biedna stara panno wierząca w swoje urojenia i PROJEKTUJĄCA JE NA INNYCH hhahahaha

Gość gość
Chciałybyście wzbudzać jakiekolwiek emocje inne niż kpiny ale niestety. Zostaje Jacenty i gąska

Gość gość
ciekawe jest to, że to WY wszczynacie wojny, TY poszłas Mid hejtować Haję, to Mucha zaczęła zakładać tematy Tabasco, Wadera wyzywała Blednego, Mucha Niestala, a później kolejne ataki na Sunny, SW itd NIKT was do niczego nie prowokowal, wiec to WY macie urojenia i dążycie do tego żebyście tylko WY tutaj pisały. nie ma arki więc musicie mieć monopol na ero