Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka123

Duże alimenty

Polecane posty

Gość mamka123

Mój mąż zarabia niecałe 1800 zł ja nie pracuję bo się jeszcze ucze a pozatym mamy 3 miesieczne dziecko . dwa tygodnie przed moim porodem była sprawa o podwyzszenie alimentow na jego pierwsze dziecko 5 letnie. Sedzia podwyzszyla z 500 zl na 550.Niby to nie wielka kwota ale w naszej sytuacji to duzo . Matka tego dziecka tez nie pracuje ani nawet nie pracowala nigdy.. jak tu zyc za 1230 zl na 3 osobową rodzine. :c Dodam ze nawet z tym dzieckiem nie ma zbytnio kontaktu bo nie pozwala matka dziecka zabierac do siebie

Gość gość
ja p*****le

Gość gość
naszczescie weszla ustawa 1000 zl na dziecko przez rok bez tego byla by wielka tragedia.

Gość gość
to niech mąż składa wniosek o obniżenia alimentów A w ogóle to on ma szczęście do nie pracujacych kobiet :P

Gość gość
To gratuluje rozumku!Robic sobie dziecko uczac sie,z facetem,ktory zarabia 1800 zl z tego 500 zl na alimenty?No to dziewczyno pocisnelas.Trzeba jednak przyznac,ze na kase to ty nie polecialas.

Gość gość
pracę poszukam jak dziecko skonczy rok a narazie weszla ustawa 1000zl na dziecko. Złozylam wniosek ale pieniadze bedą dopiero w lutym ale niestety zabardzo to nam nIE polepszy sytuacji bo mamy troche dlugow . Jeśli ktoś ma chęć i dobrą wole może wspomóc namss ymboliczną złotówką. Wiem że są ludzie którzy wyrzucają jedzenie , nie mają co z pieniedzmi robic a nam tego brakuje . Pozatym maluszek troche kosztuje :c

Gość mamka123
jak kretynko niem masz nic mondrego do powiedzenia to spadaji

Gość mamka123
ktos sie podszyl za mnie nie pisalam o kretynce

Gość mamka123
to ja

Gość mamka123
ja nie mam pieniedzy ale nie robie bledow ortograficznych i nikogo nie obrazam

Gość gość
No to niech twój mąż idzie do sądu i stara się o obniżenie alimentów w obecnej sytuacji...dopóki wasza sytuacja finansowa się nie poprawi. Ale wiedz że nikt go nie zwolni z obowiązku płacenia.

Gość mamka123
ale mąż sie boi sądu bo juz siedział :(

Gość gość
znow jakis podszyw . moj maz nigdy nie siedzial. Sedziowie zazwyczaj sa po stronie mam

Gość mamka123
co najwyżej codziennie siedzi na sedesie :P

Gość gość
Nie bede tu juz pisac bo ciagle jakis podszywy . Podam tylko numer konta. Jeżeli ktoś ma chęć i dobrą wole niech wplaci symboliczną złotówke. Każdy grosz nam pomoże. Nie jestesmy żadną patologiczną rodziną ale bardzo biedną . Dziekujemy z góry. 84 1050 1386 1000 0092 1906 8625

Gość gość
zjeżdząj, kolejna naciągara na forum Do roboty !!!

Gość gość
Mogę przelać 1 zł . Wiecej nie mogę . Mam nadzieje ze wszystko sie ułoży . pozdrawiam

Gość gość
Ja tez wspomogę złotówką. Sama mam male dziecko . Wiem jak jest ciężko a to mloda dziewczyna ktora sie jeszcze uczy.

Gość gość
uczy się...kurde wyciągania kasy od ludzi :(

Gość gość
Duzy jest takich ludzi co żebrają bo nie mają innego wyjscia. Ja miałam kuzynke ktorej brakowalo na podstawowe produkty. Wstyd jej bylo już pozyczac od rodziny to prosila o pomoc obcych ludzi.