Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Czy zamoznosc faceta ma dla Was znaczenie? Czy posiadanie wielu firm ,zarabianie milionow rocznie i posiadanie egzotycznych aut jest czynnikiem znacznie podnoszacym atrakcyjnosc partnera?

Gość gość
Powiem ci że tak, zamożność faceta na pewno ma wpływ na jego atrakcyjność. Może nawet nie sama zamożność a zaradność faceta jest dużym plusem. I nie chodzi tu o miliony tylko o życie na normalnym, w miarę dobrym poziomie.

Gość gość
To jest naturalne, to instynkt. Szukamy dobrych genów dla potomstwa. Nikt nie chce mieć dzieci z nieudacznikiem.

Gość gość
ja w moim mężu podziwiam właśnie to ze jest zaradny i pracowity, bo nie pochodzi z bogatej rodziny, ale doszedł w życiu sam do wszystkiego. I to się ceni. Bo są też tacy z bardzo bogatych rodzin i liczą tylko na kasę od rodziców a takiego faceta to bym nie chciała

Gość gość
No dobra a co sadzicie o facetach naprawde bardzo bogatych zarabiajacych po kilka a nawet wiecej milionow rocznie czy to Was ekscytuje?

Gość gość
Mnie nie...podobnie jak nie ekscytuje mnie opcja wlasnych firm

Gość gość
Napewno to iz jezeli jest takim duzym przesiebiorca i ma firmy to ma duzo osob ktorym wydaje polecenia i jest taki wladczy...

Gość gość
tak se to tłumaczcie kurrwy lecicie na blache i pierrdolicie

Gość gość
Ja bym nie chciała takiego, który jest aż tak bogaty, chyba że doszedłby do tego przy mnie. Ale z "nowym" bym się nie umówiła, ogromna różnica, nie moglibyśmy mieć wspólnych pieniędzy, bo jaki miałabym wklad, 0,01%?

Gość gość
Mirek to ty sobie wmawiaj ze lecimy na kase prawda jest taka ze nie masz dziewczyny bo nie jestes zaradny jakby jakas widziala ze nawet jak nie masz pracy to jej szukasz albo starasz sie czegos nauczyc to inaczej by na ciebie patrzyla

Gość gość
patrzenie kobiet na wnetrze czyli na zaradnosc czyli na kase

Gość gość
kobiety mają podejście czysto instrumentalne - facet - sama nazwa mówi - ktoś od spełniania potrzeb. Bądz facet, bądz męski, co z ciebie za facet jak nie masz co zaoferowac kobiecie itp

Gość gość
A mnie wydaje sie ze kobiety poprostu sa uzaleznione od luksusu i wygody i lubia jak sie je rozpieszcza...

Gość gość
bo mają podejscie instrumentalne