Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dietetrzymac

PROSZE O WASZE ZDANIE na temat diety

Polecane posty

Witam, przychodze z zapytaniem czy dieta wygladajaca tak : sniadanie- kanapka (ziemny chleb z pomidorem) z jogurtem 0% tluszczu naturalnym 150g lunch jablko,mandarynka obiad- owsianka w proszku z marketu zastepujaca naturalna podwieczorek -jablko kolacja- kanapka z jajkiem jest odpowiednia? Czy mozliwe, ze moj metabolizm sie przez taka diete wyniszczyl? Dodam, ze cwicze intensywne cardio od 3 tygodni (30 min i 20 min silowych) Zastanawia mnie rowniez czy zmiana diety wygladajaca tak : sniadanie-owsianka,lunch- jablko, obiad- kasza gryczana z gotowana noga kurczaka, podwieczorek - jablko, kolacja- kanapka z jajkiem. Jest lepszym rozwiazaniem? Czy spowoduje, ze przytyje, gdy ja zmienie z tamtejszej, ktora stosuje 3 tygodnie? blagam o pomoc ..

Gość gość
Hej..po pierwsze nie piszesz jaka waga i jaki chcesz mieć efekt. Poza tym za mało treściwe. Np. Śniadanie 1: omlet albo platki owsiane, 2: powiedzmy ta kanapka obiad: noga kurczaka + ryż i warzywka, podwieczorek wedle uznania a na kolacje pokarmy bogate w białko. Kiedy zazwyczaj ćwiczysz??

Gość gabriellaa198
Ja np. dzisiaj na jadłam i będę jeść bo rozpisuję sobie sama każdego wieczoru co będę jadła danego dnia;) -płatki owsiane z mlekiem i kiwi -II śniadanie:Koktajl z banana i kiwi -obiad: zupa z curry: jest w tym również kurczak gotowany -podwieczorek- nektarynka i jogurt naturalny -kolacja:twarożek z papryką i szczypiorkiem Do tego stosuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i bardzo mi pomaga w odchudzaniu;) zgubiłam już 16kg w 2 miesiące;)