Gość gość Napisano Styczeń 22, 2016 Witam :) będzie to dosyć długi post gdyż chciałbym się doradzić Was co mam zrobić ze swoim życiem, może ktoś mnie natchnie. Wierze w ludzi i wiem, że tylko życie z ludźmi lub dla ludzi ma sens, ale jakoś tak głupio wyszło, że jestem samotny. Ogarnąłem się życiowo w lipcu ub. roku. Wcześniej byłem strasznym hedonistą i egoistą, podejmowałem złe decyzje, nie zamierzam się użalać bo to przeszłość i postawiłem sobie grubą krechę, poza tym mam nadzieję, że wyciągnąłem z tego odpowiednie wnioski, które czynią mnie mądrzejszym. Z natury jestem optymistą, ale aktualnie mam nieuporządkowane życie na praktycznie wszystkich płaszczyznach, co czasem wysysa ze mnie energię, ale walczę z tym cały czas i się nie poddaje. Muszę opisać co robiłem wcześniej, aby wszystko dobrze opisać, jestem bardzo dokładny i che być dobrze zrozumiany. W skrócie o******lanie się, ziółko, prostytutki i hazard. Wszystko to przeszłość nie mam długów, chorób, ziółko palę teraz sporadycznie, żeby czasem nie zwariować. Moje doświadczenia z Kobietami to 3 randki w ciemno (kompletnie nieudane) i dużo relacji z Kobietami od towarzystwa, wszystko pozamykane, w jednej byłem zakochany, inną starałem się wyciągnąć z takiego życia. Nie chodziłem do burdeli tylko spotykałem się z jedną Dziewczyną przez jakiś czas u niej w mieszkaniu. Były to patologiczne relacje z tego powodu, a z innych całkiem normalne. Jestem dość nietypowy i takie to były relacje kropka, rozdział zamknięty. Bardzo dojrzałem przez te pół roku i myślę poważnie o życiu, szukam miłości na całe życie, na dobre i na złe. Doskonale zdaję sobie sprawę, że niełatwo jest stworzyć fajny związek, mam również swoje oczekiwania. Powiedzcie mi Dziewczyny czy mogę być atrakcyjny (postaram się opisać niżej) i gdzie was szukać, oraz kiedy powinienem powiedzieć moje wybrańce o mojej przeszłości, nie chce nikogo ranić i chce być w 100% szczery. Opis: -184/77 wysportowany, włosy brązowe oczy niebieski tyle fizycznie. Uczciwy (nigdy nikogo nie oszukałem), bardzo słowny, punktualny, lojalny, wierny, honorowy, wrażliwy, pomocny, sentymentalny, mam w sobie coś z duszy artysty (pisałem kawałki hip-hopowe i jakieś tam teksty), spontaniczny, bardzo logicznie myślacy, znam dobrze mechanizmy działania tego świata, chyba inteligentny, potrafię dogadać się z każdym, skromny (ale tu piszę anonimowo). Po za tym trochę szalony, czasem dziecinny, odważny, wesoły, dla ludzi, których kocham mógłbym podciąć diabłu gardło, jestem również wierzący, choć bez przesady. Ponadto trochę leniwy, niecierpliwy, czasem impulsywny i niestety trochę zamknięty w sobie trochę z przyzwyczajenia, trochę przez problemy (zdrowotne ze stawami, co mnie eliminuje z gry w piłkę, mojej życiowej pasji) i zawirowania (z pracą). Jestem trochę przygaszony, ale kiedyś zapłonę pełnym ogniem, a wiem, że stać mnie na wiele, potrzebna mi jest tylko odpowiednia Kobieta, doradźcie coś Kochani. Mam uprzedzenia do portali randkowych, małe doświadczenie w podrywie i nie szukam Dziewczyn z Matrixa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach