Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czakry, energie.. Potrzebuje pomocy kogos kto sie zna

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam sie z mezem rok temu, bardzo przezylam rozstanie, zostawilam go z powodu jego zdrady. Pierwszy raz mialam tak zlamane serce, Nie jadlam, Nie wstawalam z lozka, przestalam wierzyc w milosc. Pare miesiecy temu wyladowalam w lozku ze znajomym. On po podobnych przezyciach tez Nie chcial sie wiazac. Wyszedl z tego jakis sex uklad. Jednak ostatnio zauwazylam, ze pierwszy raz moge odetchnac ze moje serce wrocilo do "normy" ze Nie ma tam tego kamienia. Staje sie lepszym czlowiekiem dzieki niemu. Czuj***ardzo duze poklady milosci w sercu i wiem, ze to dzieki niemu. Teraz o naszym ukladzie... To Nie jest tylko sex, gadamy godzinami, wyglupiamy sie, gotujemy dla siebie, czasem spedzamy caly nastepny dzien razem. On mnie caluje w czolo przytula, czuje sie przy nim swietnie. Gadamy czesto tak szczerze , ze ja zalewam sie lzami. Nawet kiedy on opowiada o swoich przezyciach, nigdy z nikim tak Nie mialam zeby plakac za kogos... Tylko, ze on mial straszne przezycia, Nie chce juz nigdy byc w Zwiazku. Ale wysyla sprzeczne sygnaly... Juz Nie wiem co mam myslec.. Z jednaj strony troszczy sie o mnie, czuje sie duzo lepiej dzieki niemu czuje ze moja czakra serca wypelnia sie dobra energia ale Nie wiem czy odbierac to w sposob ze on czuje to samo ale sie boi? Czy moze on nic Nie czuje a mimo to ja to tak odczuwam?

Na jej kanale jest cała seria o czakrach... dzisiaj wrzucę czakrę gardła bo ta akurat się wyświetlila w propozycjach i mam coś jeszcze... : )

Niekoniecznie świąteczne klimaty, ale dźwięki całkiem przyjemne... Nadal w temacie tej konkretnej czakry.

Obiecałam sobie, że w święta trochę pomaluje (w tym przypadku wyleje farbę na płótno: )) w związku z czym odpowiednia tu będzie ta czakra na kolejny nowy dzień .)

Tym razem ster przejmuje czakra sakralna. 

Pochwalę się tutaj : ) myślałam, że ta technika jest prosta, a wcale nie... zabrakło mi farby... białej akryli z Acton nie polecam bo ma konsystencję farby do ścian i mnóstwo grudek. Jak na pierwszy raz może być choć czegoś lepszego się spodziewałam... : )

https://ibb.co/KqwwBWV

Ten biały twarożek na górze o i na dole też jest... to właśnie cudowna farba : )

Edytowano przez marawstala

Winda zjeżdża na sam dół... a u jej wrót mieści się czakra podstawy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować