Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była chce się spotykać

Polecane posty

Gość gość

Nie tak dawno zakończyłem związek. Minął miesiąc a była chce się spotykać na kawę po przyjacielsku. Mówi mi o swoich problemach z rodzicami i... chętnie bym jej pomógł w jej problemach ale sam mam dużo na głowie . Nie wiem co robić . Nie wiem czemu tak się zachowuję . Czy ja się od niej już nigdy nie uwolnię. No bo ok.. mogę się spotykać z nią. Tylko co z tego jak np. spodoba mi się jakaś dziewczyna i będe z nią chciał być ( nie teraz ale ogólnie kiedyś) to co będe na boku spotykał się z byłą? To niemożliwe. Widzę że ona jest sama , że sobie nie radzi z życiem, ale nie może być przez to kagańcem na moje życie. Wróciłbym do niej jak bym widział że się zmieni , skończy z "imprezowaniem", i się życiowo ustabilizuje ale ona nadal nie widzi problemu żeby prowadzić bezsensowne kłótnie z rodzicami na temat braku pracy , to naprawdę jest niedojrzałe . Oczywiście będąc w niej związku próbowałem jakoś jej pomagać ale ona miała to gdzieś . A z drugiej strony jej rodzice też byli i są nadal dziwni i nienormalni.. a teraz była chce się spotykać.. ja już nie wiem

Gość gość
To jej sie dziwię, ja bym nie chciała się spotykać z kims kto tak wywleka prywatne sprawy na forum. Olewka sikiem prostym.

Gość gość
Jakby się ruszyła pomyślała o życiu na poważnie to ok.. ale nie ona się nadal nie zmieniła. Mówi że oleje studia bo sobie nie radzi ... no przepraszam .. jak się siedzi pół dnia przed telewizorem no to wiadomo że sobie nie radzi bo olewa totalnie ... ja jak bym miał taki olewczy stosunek już dawno pewnie bym pod mostem wylądował ale ona chcę najwyraźniej do tego doprowadzić bo widzę że ma gdzieś że ja chciałem jej kiedyś pomóc, chciałem jej pomóc wyjść na prostą ale ona wolała "imprezowanie od mojej pomocy ...no to ma co ma ...

Gość gość
Ona mnie nie olewa ona chcę się ciągle spotykać,,, wylewam prywatne sprawy ? Nie ja tylko uwidaczniam problem że to jest dziwne i tyle.. nie wiem o co te nerwy :)

Gość gość
może ona chce do ciebie wrócić ?

Gość gość
WYWLEKAĆ coś na forum, na widok publiczny itd. nie wylewać... już widzę że jesteś tępą trollicą :D

Gość gość
to nie czytaj.. proste

Gość gość
ona jest niezdecydowana po prostu ... czasem mam wrażenie że próbuję do mnie wrócić ale nie wiem czy jest sens

Gość gość
Będę czytać, dla rozrywki :D

Gość gość
A tu jest moja dooopa (_._)

Gość gość
FASCYNUJĄCE