Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dyskusja o czasie pracy

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy tu chyba traktują prace jako zło konieczne a prawda jest taka ze i tak spędzacie tam większość życia wiec można to wykorzystać lepiej niż tylko marudzić. xxx trafiłaś w samo sedno!!! dla Polaka praca to kara, zamach na jego wolny czas i smutny obowiązek pracę należy nienawidzić, nie szanować i olewać a jak już się w tej pracy niestety jest to trzeba jak najmniej zrobić, chować się po kątach, obijać się i na złość szefowi mieć jak najmniejszą wydajność, a już broń Boże nic nie zrobić od siebie, ponad minimum! a jak ktoś mówi, że lubi swoją pracę to jest debilem, idiotą i kłamie, bo na pewno nie lubi!

Gość gość
No to sie zgodze, bo jesli sie idzie do pracy to logicznym jest ze trzeba odpoczywac; Ja np kiedys pracowalam w urzedzie pracy i dyrektorka miala pretensje ze mamy kawe pod biurkiem a ja nie mialma czasu isc i sobie na zapleczu kawe wypic tyle bylo klientow niestety polscy pracodawcy traktuja pracownika jak wola roboczego

Gość gość
praca umysłowa to pierdzenie w stołek? tylko ktoś naprawdę nierozgarnięty i ograniczony tak uważa :O

Gość gość
Ktoś kto nigdy pracy umysłowej nie wykonywał. Zmęczenie psychiczne tez jest zmęczeniem! Ja w życiu pracowałam zarówno fizycznie jak i umysłowo i wiem jak to może wpłynąć na człowieka. Jesteśmy ludźmi a nie robotami. Każdy potrzebuje przerwy.