Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge uwolnic sie od zonatego

Polecane posty

Gość gość

Nie raz chcialam z nim zerwać znajomośc, to trwa juz ponad rok w sumie... A on nadal się odzywa, chce sie spotykać, choc myslalam, ze moze to juz koniec to przez to ciezko mi o niz zapomniec... Wczoraj moglam sie z nim spotkac ,ale odmowiłam, tylko najgorsze, ze wiem, ze ta znajomosc nie ma przyszlosci, a ciagle mnie cos do niego ciagnie i nie da sie od niego uwolnic

Gość gość
Tzn moze jakbym na niego nabluzgała czy cos to by sie ostatecznie odczepil, ale nie chce sie tak zachowywać, a olewanie go nie zniechęca np jak nie odpisze na jedna jego wiadomość, to za kilka dni pisze nastepnego smsa, potem nastepnego... I jak ja mam zapomniec o nim? I co najgorsze chcac nie chcac pewnie go jeszcze nie raz spotkam siłą rzeczy nawet jak sie nie bedziemy spotkac i wtedy wspomnienia odzyją... Ta znajomosc jest dla mnie toksyczna, a nie moze sie zakonczyc

Gość gość
Ewa333- staram się myslec głową i nawet nie chodzi mi o seks chociaz bylo cudownie mi z nim, ale o to, ze za nim tesknie, chcialabym nawet spotkac sie i porozmawiać, tylko wiem, ze nie powinnam i jak to sie moze skonczyc, ze i tak wyladujemy w lozku.. Ja to już chciałam skonczyl pol roku temu, od tego czasu sie to tak ciagnie bez sensu i raz na jakis czas mu ulegam, to nie ma sensu bo on dla mnie zony nie zostawi co jest raczej pewne, nie traktuje mnie powaznie, a ja szukam kogos z kimz bym mogla zaplanowac przyszlosc

Gość gość
A perspektywa bycia kochanka przez lata do której czasami zadzwoni czy napisze mi nie odpowiada... Ja chce zalozyc rodzine w najblizszych latach ( a mam 28)

Gość gość
No to mu nabluzgaj. Postrasz go, że powiesz jego żonie. Jesteś słaba, jak widać, a on to wie i wykorzystuje. Postaw sprawę jasno i nie przebieraj w słowach, bo inaczej do niego nie dotrze. Ale plus dla ciebie, że zdajesz sobie sprawę, że jesteś tylko odskocznią dla znudzonego żonkosia.

Gość gość
Juz sobie zdalam z tego sprawe, ze jestem odskocznia, choc dlugo nie moglam tego zaakceptować, byłam w nim zakochana... Teraz juz trzymam go na wiekszy dystans tzn stlumiłam w sobie te uczucia do niego bo i rzadko sie widujemy, ja od jakiegos czasu unikam spotkan z nim, wczoraj tak samo sie z nim nie spotkalam choc chcial przyjechać bo wracał z jakiejś delegacji, ale ciesze sie, ze mu nie uleglam.... Chyba nabluzgac mu to bylby jedyny sposob bo olewanie do niego nie dociera jakos

Gość gość
I tak sobie mysle jakby wygladało moje zycie jakbym sie poswiecila temu romansowi... pewnie byłabym kochanka iles lat ,a on by od zony i taknie odszedl, nie odpowiada mi to bo chcialabym miec meża i dzieci.... W najblizszych latach, szczegolnie,ze mam juz 28 wiec nie jestem tez najmlodsza

Gość Czeeerwonawisienka
Postaw mu warunek: " jak sie rozwiedziesz to sie odezwij. Inny układ mnie nie interesuje" i zobaczysz jak zareaguje. To najlepszy sposob zeby pozbyć sie faceta a przy okazji sprawdzian jego uczuć :-)