Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamanie

Polecane posty

Gość gość

Wszytsko idzie źle już nawet nie wspomnę o takich rzeczach jak praca... ale nawet miłość mi się spieprzyła bo dziewczyna wolała inne rzeczy ode mnie... 2 związek z rzędu i drugi raz się nie udaję bo zawsze trafiam na zepsute i zdemoralizowane dziewczyny.. mam tego dośc drygi związek zapowiadał się nie źle 2 lata już nawet myślałem o zaręczynach szybko wybiłem sobie to z głowy jak zrozumiałem że imprezy to jej priorytet .. wszystko przelewała na alkohol i imprezy . gdy ja harowałem jak wół ona potrafiła świetnie się zabawiać na jakiejś imprezie a ja dowiadywałem się rano i zaskoczenie , awantura . Miałem dość i co roztałem się miałem załamanie do teraz.. ja już nie wiem mam dośc wszytkiego po kolei nie śpię , mam bezsennosć zawalilem swoje życie mam dość...

Gość gość
przepraszam za błędy ale mnie emocje poniosły bo już jestem w skrajnym załamaniu psychicznym... :(

Gość gość
zraziła mnie do miłości do uczuć do wszystkiego.... mam dość wszystkiego po kolei miało być wszystko miało być wspólne mieszkanie miała ta pieprzona kawa co rano , naobiecywaliśmy sobie tyle pierdół a teraz musiało to wszystko szlak trafić . :(

Gość gość
nie ta to inna :)

Gość gość
ale ja nie wiem czy już trafię na inna...... żadna nie zechce przecież ułożonego faceta , myślącego poważnie o życiu , żadna nie doceni mojego zaangażowania :(

Gość gość
nie nie to dla mnie zbyt ryzykowne poznawać kogoś teraz jaką będe miął pewnosć że się uda jaką?

Gość gość
co ci zalezy ona była jakaś głupia jest wiele wartościowszych od niej ona pewnie nie była ciebie warta skoro sobie odpuściła ...

Gość gość
czemu nikt nie odpowie? :(

Gość gość
a była mnie wciąż prześladuję chce się spotykać mówi mi o swoich problemach - jakie by to nie były. a jak mam po prostu dość dość życia dość mi już życia zepsuła . Dość życia straciłem na kłótnie z nią i marnowanie czasu

Gość Abdul Visi Mu Laga
teraz będzie jeszcze gorzej Locals Fled Pool After Migrants Masturbated Into Jacuzzi, Defecated Into Kid’s Pool, Invaded Girls Changing Rooms czy ty tez tak potrafisz?

Gość gość
Daj sobie spokój z babami, ja tak zrobiłem i jest coraz lepiej, jestem hepi. Baby doprowadzą cię do nerwicy aż pójdziesz na line, i taki będzie koniec.

Gość gość
Ile masz lat , że masz takie nastawienie?

Gość gość
No to twoje najlepsze lata już minęły. Jak sobie nie dałeś rady dotychczas to nie dasz sobie rady w przyszłości. Jedyne co możesz zrobić to pogodzić się z rzeczywistością. Lepiej już było.

Gość gość
napiłem się to mi przeszło trochę

Gość gość
Z mężem założyliśmy rodzinę tuż po 40. Na posiadanie dzieci trochę za późno. Są wartościowe kobiety, tylko nie szuka się ich na dyskotekach. Byłą bym sobie odpuściła, jeżeli prawdą jest to co piszesz.

Gość JA AUTOR TEGO TEMATU
22 mam lata to pisał jakiś podszyw

Gość gość
Całe życie przed tobą. Odpuść sobie byłą, poszukaj wśród znajomych, w pracy, nie na dyskotece.

Gość gość
Jak nie masz dobrego zawodu i kasy to czarno to widzę.

nie chodziłem na dyskoteki to moja była prowadziła takie życie ja ciężko pracowałem w przeciwieństwie do niej. NIE CHODZĘ NIE CHODZIŁEM I NIE BĘDE CHODZIŁ NA ŻADNE DYSKOTEKI -nie potrafię tak i już

Gość gość
nie mam kasy?to po cholerę pracowałem i pracuje nadal ?

Mam jeszcze dużo przed sobą dużo mogę zrobić załamałem się bo mam kryzys wartości... po prostu mnie była dobiła i tyle .

Gość gość
to po cholerę podrywałeś sobie taką dziewczynę, która lubi się szlajać? idiota jakiś jesteś?