Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cyniczna proba rozbicia malzenstwa!!Uwaga!!

Polecane posty

Gość gość

władca lalek dziś [15:07] Drogi Cyniku Bardzo mi schlebia fakt,że wciąż pamiętasz o Agnieszce.Cieszy mnie też ,że wspominasz o jej wnętrzu,pisaniu, o wszystkim...choć o cipce,tyłku,cyckach możesz zapomnieć Jednak,jak wspomniałeś wcześniej,jest zajęta.Masz rację!Jestem jej mężem Ty-jesteś naiwny(Twoje słowa),cyniczny(ale o tym szczególe każdy wie). Sam Twój login mówi za siebie.Co do Twych słów(str.4 Twego tematu) cyt. ,,....po spotkaniu z takim pięknem pozostanie mi celibat przez resztę samotnego i smutnego życia, z jedynymi uśmiechami na myśl o tych chwilach..." niestety tylko to Ci pozostaje szkoda tylko - dla Ciebie , że spotkanie nigdy nie miało miejsca , zresztą to drobny szczegół. ale niech i tak będzie godzę się na to z jednego względu - lubiłem czytać o tym co i jak piszecie. Jeżeli uważasz , że kłamię,oszukuję lub jestem niewiarygodny podaj e-maila(odpiszę Ci z chęcią i podam szczegół bardzo dokładny-myślę,żę kopara ci opadnie) In! pozdrawiam Cię serdecznie.Spoko z Ciebie facet! ...co do pomarańczy,niebieskich,hejterów itp itd -WBIJCIE SOBIE DO TYCH ZAKUTYCH ,ZGNIŁYCH GŁÓW !!!ze mnie KOKE-jak z koziej d**y trąba ps. mimo to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cyniku czekam na e-maila nie am czasu grzebać i szukać Twego namiaru oszczędż mi tego...proszę

Gość gość
Co ty wiesz o ******iu Nowy, przegrywie bez rodziny?

Gość gość
Moje serce łka z rozpaczy 😭

Gość gość
Kur/wa, Nowy, a ty kim jesteś? Kur/wą:classic_cool:

Gość gość
Noweusz to pedofil a nie k***a

gość dziś Ja? ... Ja to jestem reżyserem filmów akcji. :) x Uważaj suchy kępku z zginiesz w mej niepamięci jak będziesz szargał mój kozacki image. Kapisz waflu niedorobiony, czy mam zadzwonić do chłopaków że się rozpruwaszi na chłopaków donosisz. Pewnie z Mokotowa jesteś, tam jak drzazgi lecą, to frajernia zawsze farbę puszcza . I później niewinni siedzą .

Gość gość
Frajerze Petrov do spania bo chooya wart detektyw jestes l*******gu :D:D:D chodzisz tylko i weszysz niuchasz jak k****a swego partnera a i tak nic z tego nie ma :classic_cool: tylko smrod

Gość gość
rzyg