Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewkaake4432

Makj kk oolkjk

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 62 lata i też stałego sponsora. Nigdy nie pracowałam ale emeryturę Jacek też będzie mi płacił.

Gość gość
Ja mam 24 jestem facetem, inzynierem. Poszukuje atrakcynej kobiety (sam tez jestem ladniejszy od diabla) ktora bedzie mieszkac u mnie w mieszkaniu i witac mnie wieczorem z czyms do jedzenia albo chodzic ze mna na kolacje. Reszta tez sie zajme. Nie masz moze jakiejs kolezanki?

Gość gość
Dodam ze pracuje 9-10 godzin dziennie, wiec oferuje sporo luzu.

Gość gość
Jeżeli jest on Twoim przyjacielem to trzymaj się go. Faceci nie uważają sponsoringu za coś złego. Jeżeli kobieta jest towarem pożądanym i sponsoring nie traktuje za coś złego to powinna się tego się trzymać. Nie jeden facet marzy żeby mieć sponsorkę.

W pewnym sensie zdążyłam się do niego przywiązać,tyle że mógłby być moim ojcem,właściwie jest od niego starszy o 8 lat..

Gość gość
Jak jest starszy od Twojego ojca o 8 lat to się nawet chwili nie zastanawiaj tylko szukaj sponsora w Twoim wieku.

Niemożliwością jest posiadanie sponsora w podobnym wieku.Gdzie znajdę 17-20 latka,który będzie w stanie mi zaoferować 2 tys miesięcznie jak teraz?

Gość gość
juz Ci mowilem kilka razy mam 24 lata jestem inzynierem, nie jestem brzydki, mam mieszkanie

Gość gość
2000 tez sie znajde, bo moze jakos to zle zakomunikowalem?