Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

pijemy coś ?

Polecane posty

Gość gość
Gosc M rozpuscilam tak mocno, pozwalalam na wszystko, dogadzalam , zaraz po pracy biegiem gotowac obiad itp.ze kaleke stworzylam nieroba ;) przestal sie starac absolutnie....ciezko sie bylo go pozbyc na koncu....dlatego narazie wole kota ;) aha Iza jestem ;)

Gość gość
Neptyk znajdziesz jak tylko przestaniesz szukac....tak to dziala ;)

gośćM no znikłaś z kafe, nie widziałem cie już, twoich tematów potem :P Iza załóż sobie stały nick :P

Gość gość
Tu niebiescy sa strasznie hejtowani albo wyzywani od projektow haha wiec zostane przy pomaranczy ;)

u kobiet może to działa ale u facetów nie bo to oni muszą wykonać 1 krok :P

Gość gość
Piwosz pod warunkiem, ze sie przyznasz dlaczego nie spisz ;)

Gość gość
Neptyś jest rownouprawnienie ;) czy coś ;)

Iza. Tu chodzi o Twoje wnetrze. Pewnie masz cos tam do uporzadkowania. Znam taka os bardzo blisko kfora wyreczala we wszystkim dogadzala. Mnie to az wkurzalo jak widzialam, ze praktycznie nie pozwala niczego sie doknac, bo ona chciala robic wszystko za kogos. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu jak mowia. Ty czulas sie zaniedbana ale w gruncie rzeczy nie "pozwalalas,by dzialal"?

Gość gość
Ja nocki ciagnelam ostatnio i musze sie przestawic na poniedzialek na 6:00 ;)

Nie jestem hejtowana , całkiem przyjemnie mieć niebieski nick;).

Gość gość
Gosc M to nie do konca tak....ja mam bzika na punkcie niezaleznosci ;) od 18go roku zycia sama sie utrzymuje i sama wszystko kolo siebie robie ;) tak mam. Nie chce byc nikomu nic winna itp.chcialabym, zeby partner tez byl samodzielny.....ale skoro go wyreczac bede to wiadomo ze kazdy sie do dobrego przyzwyczaja....kwadratura kola....wiem co robie zle ale nie mam zamiaru sie zmieniac...:(

Nie ma co zwracać na te wpisy uwagi, anonimowi mają wyobraźnię i czują się bezkarnie. Ale ja lubię pisać ze wszystkimi, też na początku byłam anonimowa wszyscy tak zaczynają:).

Gość gość
Wiem czasem czytam, zadko pisze wlasnie z powodu hejtow ;)

Gość gość
Xen generalnie masz racje ;) mam gdzies hejty ;)

Gość gość
W sensie ze hejty w moja strone mam gdzies....pisac sie tu rzadko da bo kazdy dla kazdego wilkiem ;) wygoncie mnie spac ;)

Nie chce Ci narzucac swojego zdania ale wydaje mi sie ze wlasnie tak jak piszesz o niezaleznosci, ze sama musialas dbac o siebie-czyli jakby teraz "chcialas nadrobic", dac to w nadmiarze czego sama byc moze podswiadomie potrzebowalas? To tylko napisalam tak dla Ciebie, ze moze pomyslisz sobie i jakies nkwe wnioski o sobie wysnujesz;)

Tez mam hejty generalnie gdzies. Mozna tu trafic na spoko ludzi, ale sporo tu tez parapetow.. X Neptyk nie zakladalam temetow, bo w sumie gawedzilam ostatnio gl na jednym swoim temacie No.

Moja kuzynka miała powiedzenie: są ludzie i parapety, ale czasem podłoga się zdarzy. Co niestety nie zmienia faktu, że była trudną osobą.

Pocieszajace jest to ze chociaz wiesz i ja wiem, mamy swiadomosc jakie bledy robimy, czy jaki mamy problem. To chyba jest czesc drogi do sukcesu...